saber178 0 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۸ سلام وقتی میخوام پروژه رو کامپایل کنم با این خطا روبرو میشم. لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه این خطا رو برطرف کنم مسیر ها رو هم اینجا درست دادم ولی نمیدونم مشکل چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۸ سلام شما به مسیر Sdk تون برید توی پوشه ی Build-tools فایل zipalign.exe رو از یکی از نسخه ها کپی کنید توی پوشه ی tools که در مسیر sdk تون قرار داره. به این اسکرین توجه کنید » لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، saber178 گفته است : مسیر Additional Libraries که غلطه. اومدین کتابخونه های خود بیسیک رو دادین. شما یه دور آموزشهای مقدماتی و نحوه راه اندازی رو مطالعه کنید چندتا پروژه ساده بزنید بعد شروع کنید به پروژه های سطح بالا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
saber178 0
سلام
وقتی میخوام پروژه رو کامپایل کنم با این خطا روبرو میشم. لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه این خطا رو برطرف کنم
مسیر ها رو هم اینجا درست دادم ولی نمیدونم مشکل چیه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.