ghmasoud 14 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ سلام من یه مشکل دارم و اون اینه که چطور میشه یه پنل رو که کوچکتر از ابعاد اکتیویتی هست رو به اکتیویتی اضافه کرد و بعد وقتی به حاشیه ها (جاهایی که پشت اکتیویتی محسوب میشه) کلیک کرد اونوقت پنل بره ( خاصیت Visible ش false بشه ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ Sub Activity_Click Panel1.Visible = False End Sub دوست عزیز توجه کن کجا پست میدی مدیرا انتقال بدن به سوالات تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ghmasoud 14 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ sub activity_click panel1.visible = false end sub دادا اینجوری که اگه رو پنل هم کلیک کنی (چون جزئی از اکتیویتی هست )اون میره! من میخوام یه جورایی مثل msgbox باشه ولی برای رفتن اون با کلیک کردن خارج از کادر msgbox صورت بگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز خب خیلی ساده هست که ما برنامه رو جوری تنظیم کنیم که وقتی روش خارج از پنل کلیک کنیم پنل مخفی بشه یا هر کاره دیگه ای صورت بگیره. خب با Boolean کارمون رو انجام میدیم. Sub Globals Dim check As Boolean Private Panel1 As Panel End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout1") End Sub Sub Activity_Click check = True If check = True Then ToastMessageShow("خارج از پنل کلیک شد",False) Panel1.visible = False End If End Sub Sub Panel1_Click ToastMessageShow("روی پنل کلیک شد",False) check = False End Sub Sub Button1_Click Panel1.visible = True End Sub دمو : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 V4hid مهمان ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ سلام منم همین مشکل رو دارم ولی نه این مدلی برنامه تانگو رو دیدین؟ یه پنل واسه منو داره که کنار برنامه هست وقتی با لمس اونو به طرف دیگه بکشی پنل به صورت کشویی باز میشه کسی نظری داره واسه این جور پنل؟ پنل کشویی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Sina 87 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشید . این نمونه منو Slide Menu هستش که پروژه رو پیوست کردم . اینجا من برای نمایش دادن منو از دکمه ی منو استفاده کردم شما میتونی از انیمشن خاصی یا button استفاده کنی . پسورد : basic4android.org Sina SL MN.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 V4hid مهمان ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ سلام خیلی ممنون ک پروژه گذاشتید ولی پروژه رو نتونستم باز کنم فکر کنم به خاطر ورژن بیسک باشه میشه کد ها رو بزارید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Ali2193 23 ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ سلام دوست من ببین این سورس چتوره. کارای زیادی میتونی بکنی مثلا سرعت بازو بستن پنل رو کم و زیاد کنی - تعریف کنی پنل از کجا شروع به باز شدن کنه ازکجا شروع به بسته شدن بکنه اگه خواستی میتونم یه آموزش مختصری هم بهت بدم ازاین جا دانلود کنید پسورد:basic4android.org لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ghmasoud 14
سلام
من یه مشکل دارم و اون اینه که چطور میشه یه پنل رو که کوچکتر از ابعاد اکتیویتی هست رو به اکتیویتی اضافه کرد و بعد وقتی به حاشیه ها (جاهایی که پشت اکتیویتی محسوب میشه) کلیک کرد اونوقت پنل بره ( خاصیت Visible ش false بشه )
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده