elyasbeshkani 0 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۸ سلام خسته نباشید. مشخصات لپ تاپ من اینه ASUS K۵۵۶UQ CPU Core i۵-۶۱۹۸DU up to ۲.۸GHz Ram ۸GB DDR۴ ۱TB HDD این هم نرم افزار هایی هست که اصولا بیشتر وقتا با هم اجرا میکنم و باهاشون کار میکنم Android Studio + AVD VScode Google Chrome Telegram ویندوز ۱۰ داشتم گفتن لینوکس بهترهالان با ابونتو کار میکنم ولی همش هنگ میکنه تا میخوام مثلا از اندروید استودیو بیام توی کروم سرچ کنم کلا هنگ میکنه خیلی سرعت اومده پایینواقعا کلافه شدم چیکار کنم به نظرتون؟ سیستمم امکاناتش پایینه؟ یا ممکنه خراب شده باشه یه جاییش؟ چطوری میتونم یه تست بکنم از سلامت قطعات مطمئن بشم؟ ممنون میشم راهنمایی بکنیدتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbr 233 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۸ در 5 ساعت قبل، elyasbeshkani گفته است : سلام خسته نباشید. مشخصات لپ تاپ من اینه ASUS K۵۵۶UQ CPU Core i۵-۶۱۹۸DU up to ۲.۸GHz Ram ۸GB DDR۴ ۱TB HDD این هم نرم افزار هایی هست که اصولا بیشتر وقتا با هم اجرا میکنم و باهاشون کار میکنم Android Studio + AVD VScode Google Chrome Telegram ویندوز ۱۰ داشتم گفتن لینوکس بهترهالان با ابونتو کار میکنم ولی همش هنگ میکنه تا میخوام مثلا از اندروید استودیو بیام توی کروم سرچ کنم کلا هنگ میکنه خیلی سرعت اومده پایینواقعا کلافه شدم چیکار کنم به نظرتون؟ سیستمم امکاناتش پایینه؟ یا ممکنه خراب شده باشه یه جاییش؟ چطوری میتونم یه تست بکنم از سلامت قطعات مطمئن بشم؟ ممنون میشم راهنمایی بکنیدتشکر سلام دوست عزیز گوگل کروم به نسبت بقیه مرورگر ها مقدار بیشتری از رم رو اشغال میکنه از این راه امتحان کنید https://www.candelliran.com/chrome-ram-cpu-overuse-troubleshot/ مورد بعدی AVD هست که واقعا همه از جمله خودم عاشقش هستم نسبت به بقیه شبیه ساز ها خیلی سریع تر و روان تر هست اما متاسفانه این مورد فضایزیادی از رم ر اشغال میکنه و پیشنهاد میکنم حتما از جنی موشن استفاده کنید سیستم بنده هم همین مشکل رو دارع سیستم من lenovo cpu =i7 ram = 8 hdd = 1T gpu = 4 Gb تنها راه حل قطعی مک بوک هست اگه پول داشتم واقعا چند ده میلیون میدادم مک میگرفتم چون این کند شدن سیستم کلافه کنندس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.