reza2001 587 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستان، من یه کتاب دارم که توی دیتابیس اینطوری مطالبو تعریف کردم که: اول یه لیست دارم به این شکل: و مثلا با زدن لیست اول که یه دسته بندی کلی است به فصل 1 برم که جدول اون به این ترتیب هست: و سپس با زدن عنوان مطلب به خود مطلب یا همون متن برم. الان باید چطوری این دیتابیس رو اینطوری که گفتم به بیسیک معرفی کنم؟؟؟ دوستان عزیز چون تازه وارد هستم خواهشا خیلی ساده توضیح بدین، ممنون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوتا جدول چرا ساختی؟ یکی بساز با آیدیش کار کن دگ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست عزیز میخوام فصل بندی باشه یعنی اول یه لیست داشته باشم که مثلا هر کدوم فصلی از کتاب باشه بعد با زدن هر فصل یه لیست دیگه داشته باشم تازه اینجا با زدن عنوان لیست متن مطلب رو نمایش بده!!! اگه سورس رو همراه با فایل دیتابیس بهتون بدم میتونین برام درستش کنید؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یکی از دوستان بهم در این ضمینه کمک کرد سورسش رو براتون ضمیمه می کنم شما هم سلامتیش صلوات بفرستید ok.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوستان من در فرصتش اینارو خودم یاد میگیرم ولی باور کنین تا فردا نیازش دارم اگه کسی قبول کنه که سورسمو برام ویرایش کنه ممنون میشم*give_rose* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza2001 587
سلام دوستان،
من یه کتاب دارم که توی دیتابیس اینطوری مطالبو تعریف کردم که:
اول یه لیست دارم به این شکل:
و مثلا با زدن لیست اول که یه دسته بندی کلی است به فصل 1 برم که جدول اون به این ترتیب هست:
و سپس با زدن عنوان مطلب به خود مطلب یا همون متن برم.
الان باید چطوری این دیتابیس رو اینطوری که گفتم به بیسیک معرفی کنم؟؟؟
دوستان عزیز چون تازه وارد هستم خواهشا خیلی ساده توضیح بدین،
ممنون.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.