pomafilm 0 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۸ سلام دوستان من یه سایت دارم از طریق وب ویو برای سایتم اپ درست کردم تو بخش دانلود میرم فایلهایی که برای دانلود گذاشتم دانلود نمیشه راهنمایی کنید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۸ در 2 ساعت قبل، pomafilm گفته است : سلام دوستان من یه سایت دارم از طریق وب ویو برای سایتم اپ درست کردم تو بخش دانلود میرم فایلهایی که برای دانلود گذاشتم دانلود نمیشه راهنمایی کنید لطفا تو متد زیر میتونید چک کنید اگه لینکی قابل دانلود بود بیاید و اونو دانلود کنید مثلا اگه فایلتون mp3 باشه. برای بقیه فرمتها هم همینه Sub WebView1_OverrideUrl (Url As String) As Boolean If Url.EndsWith(".mp3") Then 'اینجا میتونید با روشهای مختلف فایل رو دانلود کنید Return True Else Return False End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pomafilm 0 ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۸ 20 hours ago, محمدرضا شاهپیری said: تو متد زیر میتونید چک کنید اگه لینکی قابل دانلود بود بیاید و اونو دانلود کنید مثلا اگه فایلتون mp3 باشه. برای بقیه فرمتها هم همینه Sub WebView1_OverrideUrl (Url As String) As Boolean If Url.EndsWith(".mp3") Then 'اینجا میتونید با روشهای مختلف فایل رو دانلود کنید Return True Else Return False End If End Sub سلام دوست عزیز برای مثال من میخوام فایلی که توی پیکو دانلود هست و به طور مستقیم هست رو دانلود کنه به چه صورت هستش کدش در کل میخوام روی لینک کلید میکنم دانلود بشه اگر سورسی دارید لینک دانلودش را بگذاریذ با تشکر از شما دوست عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
pomafilm 0
سلام دوستان من یه سایت دارم از طریق وب ویو برای سایتم اپ درست کردم تو بخش دانلود میرم فایلهایی که برای دانلود گذاشتم دانلود نمیشه راهنمایی کنید لطفا
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.