downloadir 1 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۸ سلام ، من یه کوئری SQL دارم که خیلی طولانیه وقتی میخوام تو b4a بنویسم یه خط طولانی میشه، چطوری میشه اونو تو چند خط نوشت ؟ منظورم نوشتن یه داده رشته ای طولانی در چند سطر ( شبیه C# که رشته های طولانی رو چندخطی میکردیم ) ممنون میشم راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrzad238 40 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۸ در 2 ساعت قبل، downloadir گفته است : سلام ، من یه کوئری SQL دارم که خیلی طولانیه وقتی میخوام تو b4a بنویسم یه خط طولانی میشه، چطوری میشه اونو تو چند خط نوشت ؟ منظورم نوشتن یه داده رشته ای طولانی در چند سطر ( شبیه C# که رشته های طولانی رو چندخطی میکردیم ) ممنون میشم راهنمایی کنید. با استفاده از گذاشتن underline (_) ما بین کد ها با یک فاصله قبل و بعد، و زدن enter مثل عکس زیر در این تصویر دو دستور هست که یکی هستند، ولی بالایی توسط _ که آخر خط هست جدا شده و به خط زیر انتقال یافته ولی پایینی یک خطه ، حالا اگه کد سما خیلی طولانی تره میتونید این کار رو هر چقدر که دلتون بخواد تکرار کنید. موفق و پیروز باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
downloadir 1 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۸ ممنون از پاسختون، اما من یه رشته رو میخوام چند خطی بنویسم . کاری که گفتین انجام دادم ولی خطلا میگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrzad238 40 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۸ در 7 دقیقه قبل، downloadir گفته است : ممنون از پاسختون، اما من یه رشته رو میخوام چند خطی بنویسم . کاری که گفتین انجام دادم ولی خطلا میگیره خب شما میتونید از & استفاده کنید مثل تصویر زیر امیدوارم کارتون راه بیوفته موفق و پیروز باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
downloadir 1
سلام ،
من یه کوئری SQL دارم که خیلی طولانیه وقتی میخوام تو b4a بنویسم یه خط طولانی میشه،
چطوری میشه اونو تو چند خط نوشت ؟ منظورم نوشتن یه داده رشته ای طولانی در چند سطر ( شبیه C# که رشته های طولانی رو چندخطی میکردیم ) ممنون میشم راهنمایی کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.