mkabir 186 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستان من میخام به برنامم مراحل اضافه منم ولی خودتون میدونید ک تعداد کمی ویو میشه گذاشت میخام مراحلم به صورت 4*5 در هر صفحع باز بشه و بتونم با لمس صفحه برم قسمت بقیه مراحل مثله عکس زیر لطفا کمکم کنید میخام یه چیز باشه شبیه قسمت مراحل بازی افتابه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با GridView میتونی انجام بدی و یا اینکه با Imagview انجام بده خودت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ممنون از کمکت داداش میشه بگی چطور توش ویو تعریف کنم و همچنین تعریف کنم که هر ویو چیکار کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mkabir 186
سلام دوستان من میخام به برنامم مراحل اضافه منم ولی خودتون میدونید ک تعداد کمی ویو میشه گذاشت میخام مراحلم به صورت 4*5 در هر صفحع باز بشه و بتونم با لمس صفحه برم قسمت بقیه مراحل مثله عکس زیر لطفا کمکم کنید
میخام یه چیز باشه شبیه قسمت مراحل بازی افتابه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.