KMOHAMMAD 10 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۸ دو روز برنامه کامل شدع ما وقتی ران میکنم به خط کامپایل کد جاوا که میرسه خطای زیر را میده مشکل کجاست لطفا راهنمایی کنید ضمنا جی دی کی من هم بروز کردم این هم تصویر کانفیک مسیر جاوا در بیسیک: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۸ در 1 ساعت قبل، KMOHAMMAD گفته است : دو روز برنامه کامل شدع ما وقتی ران میکنم به خط کامپایل کد جاوا که میرسه خطای زیر را میده مشکل کجاست لطفا راهنمایی کنید ضمنا جی دی کی من هم بروز کردم این هم تصویر کانفیک مسیر جاوا در بیسیک: دوست عزیز تو توضیحات قسمت additionallibrary نوشته نباید اونو روی کتابخونه های پیشفرض ست کنید. یا خالی بزارید یا یه پوشه دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KMOHAMMAD 10 ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : دوست عزیز تو توضیحات قسمت additionallibrary نوشته نباید اونو روی کتابخونه های پیشفرض ست کنید. یا خالی بزارید یا یه پوشه دیگه خالی گذاشتم ولی باز هم همون خطای قبلی را میده×!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
KMOHAMMAD 10
دو روز برنامه کامل شدع ما وقتی ران میکنم به خط کامپایل کد جاوا که میرسه
خطای زیر را میده
مشکل کجاست
لطفا راهنمایی کنید
ضمنا جی دی کی من هم بروز کردم
این هم تصویر کانفیک مسیر جاوا در بیسیک:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.