A404M 0 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۸ با سلام خدمت همگی من توی استفاده از بخش FileDialog در کتابخانه DIalogs مشکل دارم زمانی که از اون استفاده میکنم با مشکل متئقف شدن اپلیکشن ساخته شده در شبیه ساز مواجه میشم هنگام زدن این دکمه این مشکل رخ میدهد Sub btnFile_Click If d4.Show("File Dialog","Yes","","No",Null) = DialogResponse.POSITIVE Then Log("Yes") End If End Sub لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۸ در 16 دقیقه قبل، A404M گفته است : با سلام خدمت همگی من توی استفاده از بخش FileDialog در کتابخانه DIalogs مشکل دارم زمانی که از اون استفاده میکنم با مشکل متئقف شدن اپلیکشن ساخته شده در شبیه ساز مواجه میشم هنگام زدن این دکمه این مشکل رخ میدهد Sub btnFile_Click If d4.Show("File Dialog","Yes","","No",Null) = DialogResponse.POSITIVE Then Log("Yes") End If End Sub لطفا کمک کنید سلام چه خطایی دریافت میکنید عزیر؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A404M 0 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۸ در در 4 مهر 1398 در 19:58، محمدرضا شاهپیری گفته است : سلام چه خطایی دریافت میکنید عزیر؟ برنامه ام زمان اجرا توی شبیه ساز یا گوشی متوقف میشه این مشکل رو توی B4A 7.30 دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۸ در 54 دقیقه قبل، A404M گفته است : برنامه ام زمان اجرا توی شبیه ساز یا گوشی متوقف میشه این مشکل رو توی B4A 7.30 دارم دوست عزیز برنامه به هر دلیلی ممکنه متوقف بشه. توی لاگ چه خطایی ظاهر میشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.