MR.B4A 220 ارسال شده در 26 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2019 سلام. من برنامم توی اندروید 9 به یه مشکلی خورده وقتی گوشی میاد یک کوئری رو اجرا کنه، فورس کلوز میده با اینکه دسترسی های مرود نظر اضافه شده خیلی عجیبه ممنون میشم کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 26 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2019 در 12 دقیقه قبل، batman123 گفته است : سلام. من برنامم توی اندروید 9 به یه مشکلی خورده وقتی گوشی میاد یک کوئری رو اجرا کنه، فورس کلوز میده با اینکه دسترسی های مرود نظر اضافه شده خیلی عجیبه ممنون میشم کمک کنید دوستان برای چی خطا رو ذکر نمیکنن؟ دوست عزیز وقتی فورس میشه لابد تو لاگ خطا رو میگه. خطا رو پیوست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 220 ارسال شده در 27 آذر، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، 2019 سلام دوست عزیز مسئله همینجاست که اولا شبیه ساز اندروید 9 ندارم ممنون میشم شبیه سازی معرفی کنید یا لینک بدید تا شبیه ساز اندروید 9 رو بیارم بالا و دوم اینه که من روی اندروید 6 تست کردم، اوکی بوده، روی اندروید 9 جواب نمیده!! روی گوشی هم که نمیشه لاگ گرفت ممنون میشم راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sareban 3 ارسال شده در 27 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، 2019 در 6 دقیقه قبل، batman123 گفته است : سلام دوست عزیز مسئله همینجاست که اولا شبیه ساز اندروید 9 ندارم ممنون میشم شبیه سازی معرفی کنید یا لینک بدید تا شبیه ساز اندروید 9 رو بیارم بالا و دوم اینه که من روی اندروید 6 تست کردم، اوکی بوده، روی اندروید 9 جواب نمیده!! روی گوشی هم که نمیشه لاگ گرفت ممنون میشم راهنماییم کنید از طریق b4a bridge به بیسیک متصل بشین تا لاگ بگیرین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 27 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، 2019 در 1 ساعت قبل، batman123 گفته است : سلام دوست عزیز مسئله همینجاست که اولا شبیه ساز اندروید 9 ندارم ممنون میشم شبیه سازی معرفی کنید یا لینک بدید تا شبیه ساز اندروید 9 رو بیارم بالا و دوم اینه که من روی اندروید 6 تست کردم، اوکی بوده، روی اندروید 9 جواب نمیده!! روی گوشی هم که نمیشه لاگ گرفت ممنون میشم راهنماییم کنید برای چی با گوشی نمیتونید لاگ بگیرید؟ با گوشی هیچ موردی توی لاگ گرفتن نیست. از شبیه ساز جنی موشن هم میتونید استفاده کنید. همه اندرویدها رو داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 220 ارسال شده در 27 آذر، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، 2019 مشکل همینه دیگه من یک شبیه ساز میخوام که اندروید 9 رو داشته باشه جنیموشن تا 7 رو داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 28 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، 2019 در 9 ساعت قبل، batman123 گفته است : مشکل همینه دیگه من یک شبیه ساز میخوام که اندروید 9 رو داشته باشه جنیموشن تا 7 رو داره جنی موشن همه نسخه ها رو داره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MR.B4A 220
سلام.
من برنامم توی اندروید 9 به یه مشکلی خورده
وقتی گوشی میاد یک کوئری رو اجرا کنه، فورس کلوز میده
با اینکه دسترسی های مرود نظر اضافه شده
خیلی عجیبه
ممنون میشم کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.