mmf1500 6 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۸ سلام دوستان من با گت المنت همه چیو دریافت می کنم اما چطوری اطلاعات رو بعد از کلیک دریافت کنم مثل برنامه خلافی که بعد از وارد کردن اطلاعات و ورود به صفحه بعد اطلاعات صفحه بعد رو می خونه و نشون میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۸ بعد از کلیک دوباره ایونت finished اجرا میشه دوباه اونجا باید اطلاعات رو دریافت کنید میتونید یه متغیر بذارید متوجه بشید که الان بعد از کلیک هست یا قبل از کلیک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mmf1500 6 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۸ میشه با کد و مثال بگین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mmf1500 6 ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۸ سلام دوستان کسی نبود راهنمایی کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mmf1500 6
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.