saber178 0 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۸ سلام دوستان من یه فرم ثبت نام دارم ، کاربر اطلاعات فارسی رو وارد میکنه و به دیتابیس ارسال میشه و دخیره میشه با اینکه من collection اون مقدار هارو روی utf8-persian-ci تنظیم کردم اون مقدار ها هم به صورت علامت سوال و نامعلوم ذخیره و نمایش داده می شوند . من مطمئن هستم که اون مقدار ها از زبان فارسی پشتیبانی می کنند یعنی می تونم از تو دیتابیس خودم اونهارو به فارسی تغییر بدم ولی وقتی از اپلیکیشن میاد به صورت علامت سوال ذخیره می شه. من یک مشکلی در اپلیکیشنم دارم که یک بخش داره به اسم پشتیبانی که توی اون دوتا مقدار رو به سایت ارسال می کنه که این مقدارها میان و توی دیتابیس ذخیره می شن با اینکه من collection اون مقدار هارو روی utf16-persian-ci تنظیم کردم اون مقدار ها هم به صورت علامت سوال ذخیره و نمایش داده می شوند و من مطمئن هستم که اون مقدار ها از زبان فارسی پشتیبانی می کنند یعنی می تونم تو دیتابیس خودم اونهارو به فارسی تغییر بدم ولی وقتی از اپلیکیشن میاد به صورت علامت سوال ذخیره می شه. مقدار های ارسالی از سمت اپلیکیشن هیچ مشکلی نداره و کاملا درست هستش. ممنون میشم جواب بدید دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین شیخ بارانی 37 ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۸ سلام یک نمونه اتصال به دیتابیس با کارکتر ست utf8 <?php $con=mysqli_connect("localhost","my_user","my_password","my_db"); // Check connection if (mysqli_connect_errno()) { echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error(); } // Change character set to utf8 mysqli_set_charset($con,"utf8"); mysqli_query($con,"SET NAMES utf8"); mysqli_close($con); ?> توی اینترنت جستجو کنید برای این فارسی نوشتن در در mysql راه زیاد هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saber178 0 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۸ سپاس حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.