mashgholom 34 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با عرض سلام وخسته نباشید اقای ایمان سعیدی برنامه اپلود عکس نوشتن خودشون یا دوستان میشه کدش قرار بدید من یه برنامه نوشتم یه قسمتی از برنامه احتیاج به اپلود عکس دارم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام http://answercenter.ir/thread2389.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یکی نوشتم جدید همه چی آپلود میکنه هم از برنامه میتونی در برنامه قرار بدی هم مثلا بری تو sd card کلمه share بزنی میتونی بیاری تو برنامه آپلود کنی اینی که دوستان دادن ببنید کارتون راه نیوفتاد خبر بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mashgholom 34
با عرض سلام وخسته نباشید
اقای ایمان سعیدی برنامه اپلود عکس نوشتن خودشون یا دوستان میشه کدش قرار بدید من یه برنامه نوشتم یه قسمتی از برنامه احتیاج به اپلود عکس دارم
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.