vistamobile 1,700 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۸ سلام دوستان. خوبین خوشین؟ یه سوال در مورد اعداد رندوم. من میخوام عدد یک تا پنج رو رندوم کنم بین 30 تا باتون. یعنی بصورت رندوم بیاد یک تا پنج رو 6 بار تکرار کنه!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۸ خب 30 دکمه رو میتونی با دوتا حلقه یکی با 6 گام و یکی با 5 گام انجام بدی حلقه اول میاد یک ردیف رو کامل مقدار دهی میکنه حلقه دوم هم تک تک دکمه های اون ردیف شما توی حلقه دوم عمل رندوم سازی رو انجام بده و مقدارشو بریز توی یک Map قبل از اینکه عدد رو توی Map بریزی چک کن عددی که درست شده توی Map وجود داره یا خیر، اگه وجود داشت که صرف نظر میکنی و دوباره عمل رندوم سازی.اینکارو برای این انجام میدیم که واسه هر ردیف 5 تایی از دکمه ها عدد تکراری نداشته باشیم. خب وقتیکه حلقه دوم یک دور کامل تموم شد، شما خارج از حلقه دوم که میشه حلقه ی اولمون، میایی Map رو خالی می کنی، به نوبه ای Reset می کنی و همین روال واسه کل ایتم ها تکرار میشه. اگه متوجه نشدی، بگو تا برات تکه کدی بنویسم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۸ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۸ در در 20 مهر 1398 در 10:49، vistamobile گفته است : سلام دوستان. خوبین خوشین؟ یه سوال در مورد اعداد رندوم. من میخوام عدد یک تا پنج رو رندوم کنم بین 30 تا باتون. یعنی بصورت رندوم بیاد یک تا پنج رو 6 بار تکرار کنه!! به روش جادویی زیر عمل کنید مختارجان اول کد جاوای زیر رو به اکتیویتی اضافه کنید #If java import java.util.ArrayList; import java.util.Collections; import java.util.List; public List<String> getRandomList() { List<String> mylist = new ArrayList<String>(); mylist.add("1"); mylist.add("2"); mylist.add("3"); mylist.add("4"); mylist.add("5"); Collections.shuffle(mylist); return mylist; } #End If ساب زیر رو اضافه کنید. این ساب کارش اینه که 6 دسته 5تایی از اعداد رندوم بین 1 تا 5 میسازه. Private Sub getRandomNumbers() As List() Dim arrayMaps(6) As List Dim jo As JavaObject jo.InitializeContext For i=0 To arrayMaps.Length-1 Dim l As List=jo.RunMethod("getRandomList",Null) arrayMaps(i)=l Next Return arrayMaps End Sub حالا به شکل زیر از اعداد استفاده کنید. اینجا ما اعداد رو لاگ کردیم. Dim listNumbers() As List=getRandomNumbers Dim r As Int=0 For Each l As List In listNumbers For i=0 To l.Size-1 Dim val As String=l.Get(i) Log("num "&i&" from list "&r&" = "&val) Next r=r+1 LogColor("********************************",Colors.Red) Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fun_code 216 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۸ در در 21 مهر 1398 در 23:47، محمدرضا شاهپیری گفته است : به روش جادویی زیر عمل کنید سلام استاد آیا این کد جاوا از تابع RND خود بیسیک بهتر عمل میکنه ؟ چون این تابع زیاد جالب عمل نمیکنه و گاهی زیاد یک عدد رو تکرار میکنه... بنده با تابع RND دو عدد در محدوده یک تا شش تولید میکنم و گاهی روی فرضا 2 و 4 گیر میکنه و دائم تکراری میده ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۸ در در 21 مهر 1398 در 13:17، محمدرضا شاهپیری گفته است : به روش جادویی زیر عمل کنید مختارجان اول کد جاوای زیر رو به اکتیویتی اضافه کنید #If java import java.util.ArrayList; import java.util.Collections; import java.util.List; public List<String> getRandomList() { List<String> mylist = new ArrayList<String>(); mylist.add("1"); mylist.add("2"); mylist.add("3"); mylist.add("4"); mylist.add("5"); Collections.shuffle(mylist); return mylist; } #End If ساب زیر رو اضافه کنید. این ساب کارش اینه که 6 دسته 5تایی از اعداد رندوم بین 1 تا 5 میسازه. Private Sub getRandomNumbers() As List() Dim arrayMaps(6) As List Dim jo As JavaObject jo.InitializeContext For i=0 To arrayMaps.Length-1 Dim l As List=jo.RunMethod("getRandomList",Null) arrayMaps(i)=l Next Return arrayMaps End Sub حالا به شکل زیر از اعداد استفاده کنید. اینجا ما اعداد رو لاگ کردیم. Dim listNumbers() As List=getRandomNumbers Dim r As Int=0 For Each l As List In listNumbers For i=0 To l.Size-1 Dim val As String=l.Get(i) Log("num "&i&" from list "&r&" = "&val) Next r=r+1 LogColor("********************************",Colors.Red) Next سلام استاد عزیز. چک کردم اونی نشد که میخوام. خیلی تکراری میده. من یه چیزی میخوام شبیه این بشه : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vistamobile 1,700
سلام دوستان. خوبین خوشین؟ یه سوال در مورد اعداد رندوم. من میخوام عدد یک تا پنج رو رندوم کنم بین 30 تا باتون. یعنی بصورت رندوم بیاد یک تا پنج رو 6 بار تکرار کنه!!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.