FarzamPlus 1 ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۸ سلام دوستان عزیز . می خوام وقتی روی عکس کلیک می کنم عکس 180 درجه چرخ بخوره ، یعنی وقتی گوشی در حالت افقی هستش با کلیک روی عکس یبار به سمت من باشه یبار به سمت شخص روبرویی . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۸ در در 20 مهر 1398 در 22:27، FarzamPlus گفته است : سلام دوستان عزیز . می خوام وقتی روی عکس کلیک می کنم عکس 180 درجه چرخ بخوره ، یعنی وقتی گوشی در حالت افقی هستش با کلیک روی عکس یبار به سمت من باشه یبار به سمت شخص روبرویی . ابتدا متد جاوای زیر رو به اکتیوتی اضافه کنید #If java import android.view.View; import android.view.animation.Animation; import android.view.animation.LinearInterpolator; import android.view.animation.RotateAnimation; public void rotate(View view,float from,float rotation) { RotateAnimation anim = new RotateAnimation(from, rotation, Animation.RELATIVE_TO_SELF, 0.5f, Animation.RELATIVE_TO_SELF, 0.5f); anim.setInterpolator(new LinearInterpolator()); anim.setDuration(500); anim.setFillEnabled(true); anim.setFillAfter(true); anim.setRepeatCount(0); view.startAnimation(anim); } #End If حالا توی کلیک ایمیج ویو به شکل زیر اونو بچرخونید. Private Sub ImageView1_Click Dim jo As JavaObject jo.InitializeContext.RunMethod("rotate",Array As Object(ImageView1,rot,rot+180)) rot=rot+180 End Sub متغیرهای rot و ImageView1 رو به صورت زیر توی گلوبال تعریف کنید البته ImageView1 رو باید یا از دیزاینر یا کدنویسی اضافه کنید Sub Globals Dim rot As Float=0 Private ImageView1 As ImageView End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
janblaghy 0 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۸ جالب بود ممنون ------------ قانون جذب چیست؟ | بهترین روانشناس | فروش موفق | ترفند های بازاریابی عصبی | استفاده از تجسم خلاق | مشاور کسب و کار | مشاور کودک و نوجوان | درمان استرس و اضطراب | درمان وسواس | درمان افسردگی | افزایش فروش | افزایش فروش محصولات | قدرت باور نکردنی تلقین | قانون جذب ثروت | بازاریابی عصبی چیست؟ | تغییر باورها | قانون درخواست | قانون مدارها | قانون فرکانس | | مشاور فروش محصولات | جهش کوانتومی | جذب خواسته ها | شکرگزاری | کارآفرینی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FarzamPlus 1 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۸ در در 22 مهر 1398 در 00:38، محمدرضا شاهپیری گفته است : ابتدا متد جاوای زیر رو به اکتیوتی اضافه کنید #If java import android.view.View; import android.view.animation.Animation; import android.view.animation.LinearInterpolator; import android.view.animation.RotateAnimation; public void rotate(View view,float from,float rotation) { RotateAnimation anim = new RotateAnimation(from, rotation, Animation.RELATIVE_TO_SELF, 0.5f, Animation.RELATIVE_TO_SELF, 0.5f); anim.setInterpolator(new LinearInterpolator()); anim.setDuration(500); anim.setFillEnabled(true); anim.setFillAfter(true); anim.setRepeatCount(0); view.startAnimation(anim); } #End If حالا توی کلیک ایمیج ویو به شکل زیر اونو بچرخونید. Private Sub ImageView1_Click Dim jo As JavaObject jo.InitializeContext.RunMethod("rotate",Array As Object(ImageView1,rot,rot+180)) rot=rot+180 End Sub متغیرهای rot و ImageView1 رو به صورت زیر توی گلوبال تعریف کنید البته ImageView1 رو باید یا از دیزاینر یا کدنویسی اضافه کنید Sub Globals Dim rot As Float=0 Private ImageView1 As ImageView End Sub ممنون از راهنمایی شما . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۸ در در 22 مهر 1398 در 03:12، janblaghy گفته است : جالب بود ممنون ------------ قانون جذب چیست؟ | بهترین روانشناس | فروش موفق | ترفند های بازاریابی عصبی | استفاده از تجسم خلاق | مشاور کسب و کار | روانشناس کودک | درمان استرس و اضطراب | درمان وسواس | درمان افسردگی | افزایش فروش | افزایش فروش محصولات | قدرت باور نکردنی تلقین | قانون جذب ثروت داداش اسپ نده بجاش از دکمه امتیاز پست یا کاربر و تشکر استفاده کنین. در 12 ساعت قبل، FarzamPlus گفته است : ممنون از راهنمایی شما . اگر کارتون راه افتاده بهترین پاسخ رو بزنین. تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
FarzamPlus 1
سلام دوستان عزیز .
می خوام وقتی روی عکس کلیک می کنم عکس 180 درجه چرخ بخوره ، یعنی وقتی گوشی در حالت افقی هستش با کلیک روی عکس یبار به سمت من باشه یبار به سمت شخص روبرویی .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.