bamasho 2 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۸ سلام من یه برنامه فرستادم تو بازار برا انتشار این مشکل رو گرفته و برنامه رو انتشار نمیده عناوین فهرست برنامه بهدرستی نمایش داده نمیشوند و نیاز به اصلاح دارند. «مشخصات دستگاه: Samsung Galaxy J7 pro، اندروید نسخهی 9.0» رو چند تا گوشی تست کردم سالم بود الان نمیدونم چطور این مشکلش رو حل کنم . اگه میدونین کمک کنید کارم را بیفته. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، bamasho گفته است : سلام من یه برنامه فرستادم تو بازار برا انتشار این مشکل رو گرفته و برنامه رو انتشار نمیده عناوین فهرست برنامه بهدرستی نمایش داده نمیشوند و نیاز به اصلاح دارند. «مشخصات دستگاه: Samsung Galaxy J7 pro، اندروید نسخهی 9.0» رو چند تا گوشی تست کردم سالم بود الان نمیدونم چطور این مشکلش رو حل کنم . اگه میدونین کمک کنید کارم را بیفته. ممنون سلام رو اندروید 9 تست کن یا ایمولاتور. احتمالا از لیست ویو استفاده کردی و اینکه ایتم های لیست ویو یا خیلی بزرگن و چسبیدن یه گوشه یا کوچیک و ناخوانا. البته احتمال اولی بیشتره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mjmd 0 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۸ سلام آقا مشکل گوگل پروتک رو چطور باید حل کرد بخدا دیوانه شدم برنام. هام تایید نمیشن لطفا کامل توضیح بدید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۸ در 20 ساعت قبل، bamasho گفته است : سلام من یه برنامه فرستادم تو بازار برا انتشار این مشکل رو گرفته و برنامه رو انتشار نمیده عناوین فهرست برنامه بهدرستی نمایش داده نمیشوند و نیاز به اصلاح دارند. «مشخصات دستگاه: Samsung Galaxy J7 pro، اندروید نسخهی 9.0» رو چند تا گوشی تست کردم سالم بود الان نمیدونم چطور این مشکلش رو حل کنم . اگه میدونین کمک کنید کارم را بیفته. ممنون سلام و درود ی اسکرین شات بزار دوست عزیز ببینیم در 10 دقیقه قبل، mjmd گفته است : سلام آقا مشکل گوگل پروتک رو چطور باید حل کرد بخدا دیوانه شدم برنام. هام تایید نمیشن لطفا کامل توضیح بدید ممنون سلام و درود لطفا اول تو گوگل یا انجمن سرچ کنید بعدا اگر مشکلی بود بپرسید (و حتما هم تاپیک جدید بزنید) تو برادر گوگل پر راه ای رفع این مشکل هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aref74 28 ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۸ در در 23 مهر 1398 در 11:01، mjmd گفته است : سلام آقا مشکل گوگل پروتک رو چطور باید حل کرد بخدا دیوانه شدم برنام. هام تایید نمیشن لطفا کامل توضیح بدید ممنون قبل از طرح سوال سرچ کنید ک زودتر به جواب برسید . اینجا جواب دادم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bamasho 2
سلام من یه برنامه فرستادم تو بازار برا انتشار این مشکل رو گرفته و برنامه رو انتشار نمیده
عناوین فهرست برنامه بهدرستی نمایش داده نمیشوند و نیاز به اصلاح دارند.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.