من یه سری کد نوشتم که به پیامک ها باید دسترسی داشته باشند و مطابق جست و جو هایی که تو نت انجام دادم همزمان هم از طریق منیفست ادیتور و هم از طریق متغیر ران تایم پرمیشن اونو به برنامه معرفی کردم.ولی ی مشکلی وجود داره اینه که وقتی رو حالت ریلیز اونو رو رو گوشی اجرا میکنم این پیغام رو نشون میده ...
** Activity (second) Resume **
java.lang.Exception: Sub activity_permissionresult was not found.
at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:197)
at anywheresoftware.b4a.BA$2.run(BA.java:365)
at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:873)
at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:99)
at android.os.Looper.loop(Looper.java:214)
at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:7094)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
at com.android.internal.os.RuntimeInit$MethodAndArgsCaller.run(RuntimeInit.java:494)
at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:975)
کسی میتونه راهنماییم کنه که دقیقا اشکال کارم کجاست؟ و چطور باید پرمیشن های لازم رو هم تو اندروید 9 یا نسخه های پایین تر از 6 قرار بدم؟؟
تو تاپیک های دیگم دنبالش گشتم گرچه بعضی هاشون مشابه بودن ولی من جوابم رو پیدا نکردم با عرض پوزش ممنون میشم هر چه سریع تر پاسخ بدین
سوال
مبین50 0
سلام به همگی
من یه سری کد نوشتم که به پیامک ها باید دسترسی داشته باشند و مطابق جست و جو هایی که تو نت انجام دادم همزمان هم از طریق منیفست ادیتور و هم از طریق متغیر ران تایم پرمیشن اونو به برنامه معرفی کردم.ولی ی مشکلی وجود داره اینه که وقتی رو حالت ریلیز اونو رو رو گوشی اجرا میکنم این پیغام رو نشون میده ...
** Activity (second) Resume **
java.lang.Exception: Sub activity_permissionresult was not found.
at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent2(BA.java:197)
at anywheresoftware.b4a.BA$2.run(BA.java:365)
at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:873)
at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:99)
at android.os.Looper.loop(Looper.java:214)
at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:7094)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
at com.android.internal.os.RuntimeInit$MethodAndArgsCaller.run(RuntimeInit.java:494)
at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:975)
کسی میتونه راهنماییم کنه که دقیقا اشکال کارم کجاست؟ و چطور باید پرمیشن های لازم رو هم تو اندروید 9 یا نسخه های پایین تر از 6 قرار بدم؟؟
تو تاپیک های دیگم دنبالش گشتم گرچه بعضی هاشون مشابه بودن ولی من جوابم رو پیدا نکردم با عرض پوزش ممنون میشم هر چه سریع تر پاسخ بدین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.