مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عزیز دل انگیز لینک کامل رو دادم یک بار: http://answercenter.ir/thread3.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد امین مهمان ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلام ببخشید من یه مشکل تو بیسیک پیدا کردم که هر کارش کردم رفع نمیشه اگر کسی میدونه راه حلش چیه بگه چون بدجور روی اعصابه. ابن هم عکسش: مشکل اینه که وقتی بعد از اینکه یه برنامه ای را روی شبیه ساز اجرا کردی بعد اتمام اجرا شدن توی خود بیسیک یه نواری اضافه میشه که هرچی هم برمی گردونی اونو به حالت قبل با هم او نوار برمی گرده. مثل یه ویروس توی عکس مشخص تره پایین بیسیکه: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوست عزیز من خطایی نمیبینم ولی مطمعنن از این قسمت باشه از روی حالتی که خودتون گذاشتید بردارید بزارید روی این حالتی که بنده گذاشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.