mamnoon 3 ارسال شده در 9 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، 2019 سلام خسته نباشید همگی دوستان من میخوام ی فایل txt که توش متن ذخیره شده رو زیپ کنم و بگیرم ، ولی این اخطار رو میده (البته تو بعضی گوشیا) و برنامه رو میبنده و متوقف میشه. میشه رفع کرد این ارور رو؟ تو manifest ی دسترسی بود ، اونو هم وارد کردم ولی کار نکرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 9 بهمن، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، 2019 در 2 ساعت قبل، mamnoon گفته است : سلام خسته نباشید همگی دوستان من میخوام ی فایل txt که توش متن ذخیره شده رو زیپ کنم و بگیرم ، ولی این اخطار رو میده (البته تو بعضی گوشیا) و برنامه رو میبنده و متوقف میشه. میشه رفع کرد این ارور رو؟ تو manifest ی دسترسی بود ، اونو هم وارد کردم ولی کار نکرد چجوری زیپ میکنید دوست عزیز؟ کدهاتونو قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamnoon 3 ارسال شده در 9 بهمن، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، 2019 در 3 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : چجوری زیپ میکنید دوست عزیز؟ کدهاتونو قرار بدید zip.ABZipfile(File.Dirrootexternal&"/","all.txt",File.Dirrootexternal&"/all.zip") یعنی این اخطار واسه زیپ کردنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mamnoon 3
سلام خسته نباشید همگی
دوستان من میخوام ی فایل txt که توش متن ذخیره شده رو زیپ کنم و بگیرم ، ولی این اخطار رو میده (البته تو بعضی گوشیا) و برنامه رو میبنده و متوقف میشه.
میشه رفع کرد این ارور رو؟
تو manifest ی دسترسی بود ، اونو هم وارد کردم ولی کار نکرد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.