mamnoon 3 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۸ سلام خسته نباشید همگی دوستان من میخوام ی فایل txt که توش متن ذخیره شده رو زیپ کنم و بگیرم ، ولی این اخطار رو میده (البته تو بعضی گوشیا) و برنامه رو میبنده و متوقف میشه. میشه رفع کرد این ارور رو؟ تو manifest ی دسترسی بود ، اونو هم وارد کردم ولی کار نکرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۸ در 2 ساعت قبل، mamnoon گفته است : سلام خسته نباشید همگی دوستان من میخوام ی فایل txt که توش متن ذخیره شده رو زیپ کنم و بگیرم ، ولی این اخطار رو میده (البته تو بعضی گوشیا) و برنامه رو میبنده و متوقف میشه. میشه رفع کرد این ارور رو؟ تو manifest ی دسترسی بود ، اونو هم وارد کردم ولی کار نکرد چجوری زیپ میکنید دوست عزیز؟ کدهاتونو قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamnoon 3 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۸ در 3 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : چجوری زیپ میکنید دوست عزیز؟ کدهاتونو قرار بدید zip.ABZipfile(File.Dirrootexternal&"/","all.txt",File.Dirrootexternal&"/all.zip") یعنی این اخطار واسه زیپ کردنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mamnoon 3
سلام خسته نباشید همگی
دوستان من میخوام ی فایل txt که توش متن ذخیره شده رو زیپ کنم و بگیرم ، ولی این اخطار رو میده (البته تو بعضی گوشیا) و برنامه رو میبنده و متوقف میشه.
میشه رفع کرد این ارور رو؟
تو manifest ی دسترسی بود ، اونو هم وارد کردم ولی کار نکرد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.