mamnoon 3 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۸ سلام اساتید من میخوام ایکون برنامه مخفی شه ، ولی گوشی به عنوان برنامه مخرب شناسایی میکنه . نمیشه کاری کرد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamnoon 3 ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۸ یعنی هیچ کاری نمیشه کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۸ سیستم اندروید تو نسخه های جدید محدودیتای زیادی برای فعالیتهای برنامه ها اعمال کرده.و خیلی سخت میشه دیگه بدون داشتن یه سرویس فعال و آیکن لانچر برنامه ها رو تو پس زمینه فعال نگه داشت. البته من یادمه قبلا به جای استفاده مستقیم از کدهای packagemanager برای مخفی سازی از رفلکشن برای مخفی کردن استفاده میکردم و کار میکرد. میتونید امتحان کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۸ سلام دوستم این تاپیک رو بررسی کردین ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mamnoon 3
سلام اساتید
من میخوام ایکون برنامه مخفی شه ، ولی گوشی به عنوان برنامه مخرب شناسایی میکنه .
نمیشه کاری کرد ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.