amir9160 0 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۸ سلام . من پروژه نوشتم تو b4a ولی سرویس بسته میشه . چطور فایربیس رو پیاده سازی کنم تا سرویس بسته نشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۸ در 5 ساعت قبل، amir9160 گفته است : سلام . من پروژه نوشتم تو b4a ولی سرویس بسته میشه . چطور فایربیس رو پیاده سازی کنم تا سرویس بسته نشه؟ درود ، با استفاده از کتابخانه زیر سرویس پایدار خودتون رو بسازید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir9160 0 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۸ چطور؟ اخه من سورسشو نگا کردم پیچیده بود میشه یک سورس مثال برام ارسال کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir9160 0 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۸ در اکتیویتی نیازی نیست سرویس استارت کنیم؟ startservice? startserviceat? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mobah 132 ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۸ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir9160 0
سلام .
من پروژه نوشتم تو b4a ولی سرویس بسته میشه
.
چطور فایربیس رو پیاده سازی کنم تا سرویس بسته نشه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.