Mthzf1384 123 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۸ سلام من داخل برنامم از webview استفاده کردم میخوام تا وقتی که url در webview لود نشده از ProgressDialogShow استفاده کنم و وقتی که url لود شد از ProgressDialogHide استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۸ در 3 دقیقه قبل، Mthzf1384 گفته است : سلام من داخل برنامم از webview استفاده کردم میخوام تا وقتی که url در webview لود نشده از ProgressDialogShow استفاده کنم و وقتی که url لود شد از ProgressDialogHide استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید وب ویو یه ساب داره فک کنم اسمش pageFinish یا loadFinish باشه این ساب رو باید پیاده کنید تو برنامه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mthzf1384 123 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۸ در 22 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : وب ویو یه ساب داره فک کنم اسمش pageFinish یا loadFinish باشه این ساب رو باید پیاده کنید تو برنامه. خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mthzf1384 123
سلام من داخل برنامم از webview استفاده کردم
میخوام تا وقتی که url در webview لود نشده از ProgressDialogShow استفاده کنم و وقتی که url لود شد از ProgressDialogHide استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.