ali mo 264 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۸ سلام ودرود بر همه دوستان اقا من قبلا با استفاده از کتابخونه فون و کلاس PhoneEvents می فهمیدک که گوشی در حال زنگ خوردن یا نه این امکان تا اندروید 6 یا 7 کارمی کنه به راحتی ولی روی 8 و 9 کار نمی کنه و هیچ نتیجه ای نمی ده (از طرفی ام اندروید 9 در دسترسم نیست) با برداکست ریسور هم کارکردم رویداد خاموش و روشن شدن صفحه نمایش تونستم بگیرم ولی رویداد تماس نه دوستان راهی دارید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۸ کتابخونه زیر رو دانلود و تیک بزنید یه سرویس بسازید و اونو پایدار کنید. و به صورت زیر برودکست رو راه اندازی کنید. Sub Process_Globals Dim pr As PersianBroadCastReceiver End Sub Sub Service_Create pr.Initialize("pr") pr.AddAction("android.intent.action.PHONE_STATE") pr.RegisterReceiver End Sub Private Sub pr_OnReceive(intent As Intent) Dim state As String=intent.GetExtra("state") If state.EqualsIgnoreCase("RINGING") Then Log("incoming call START") Else If state.EqualsIgnoreCase("IDLE") Then Log("incoming call END") End If End Sub حالا به منیفست برید و دسترسی زیر رو اضافه کنید و حتما به صورت رانتایم هم اونو از کاربر بگیرید. AddPermission(android.permission.READ_PHONE_STATE) حالا کافیه برنامه رو اجرا و سرویس رو استارت کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۸ در در 9 آذر 1398 در 20:52، محمدرضا شاهپیری گفته است : کتابخونه زیر رو دانلود و تیک بزنید یه سرویس بسازید و اونو پایدار کنید. و به صورت زیر برودکست رو راه اندازی کنید. Sub Process_Globals Dim pr As PersianBroadCastReceiver End Sub Sub Service_Create pr.Initialize("pr") pr.AddAction("android.intent.action.PHONE_STATE") pr.RegisterReceiver End Sub Private Sub pr_OnReceive(intent As Intent) Dim state As String=intent.GetExtra("state") If state.EqualsIgnoreCase("RINGING") Then Log("incoming call START") Else If state.EqualsIgnoreCase("IDLE") Then Log("incoming call END") End If End Sub حالا به منیفست برید و دسترسی زیر رو اضافه کنید و حتما به صورت رانتایم هم اونو از کاربر بگیرید. AddPermission(android.permission.READ_PHONE_STATE) حالا کافیه برنامه رو اجرا و سرویس رو استارت کنید اقا واقعا مرسی حواسم نبود از اینتنت android.intent.action.NEW_OUTGOING_CALL استفاده می کردم بعد فکر می کردم دسترسی read phone ران تایم نداره چون داخل 6 میداد به طور پیش فرض ولی تو 9 نه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali mo 264
سلام ودرود بر همه دوستان
اقا من قبلا با استفاده از کتابخونه فون و کلاس PhoneEvents می فهمیدک که گوشی در حال زنگ خوردن یا نه
این امکان تا اندروید 6 یا 7 کارمی کنه به راحتی ولی روی 8 و 9 کار نمی کنه و هیچ نتیجه ای نمی ده (از طرفی ام اندروید 9 در دسترسم نیست)
با برداکست ریسور هم کارکردم رویداد خاموش و روشن شدن صفحه نمایش تونستم بگیرم ولی رویداد تماس نه
دوستان راهی دارید؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.