vahid_d_0101 31 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۸ سلام من یه برنامه نوشتم که داخل سرویس اگر پیامکی بیاد متوجه میشه و کارهایی را انجام میده بعضی مواقع پیام که میاد برنامه اصلا انگار نه انگار که پیامی اومده و هیچ عکس العملی نشون نمیده بعضی وقتا هم وقتی پیامک میاد و داخل برنامه من دریافت نمیشه این تخطار توی ترمینال میاد beginning of system برای دریافت پیامک هم داخل مانیفیس AddPermission(android.permission.SEND_SMS) AddPermission(android.permission.READ_PHONE_STATE) SetApplicationAttribute(android:hardwareAccelerated, "true") AddPermission(android.permission.RECEIVE_SMS) AddReceiverText(s1, <intent-filter> <action android:name="android.provider.Telephony.SMS_RECEIVED" /> </intent-filter>) این کد را گذاشتم و موقعی که پیامک میاد یه سرویس به نام s1 اجرا میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vahid_d_0101 31
سلام من یه برنامه نوشتم که داخل سرویس اگر پیامکی بیاد متوجه میشه و کارهایی را انجام میده
بعضی مواقع پیام که میاد برنامه اصلا انگار نه انگار که پیامی اومده و هیچ عکس العملی نشون نمیده
بعضی وقتا هم وقتی پیامک میاد و داخل برنامه من دریافت نمیشه این تخطار توی ترمینال میاد
beginning of system
برای دریافت پیامک هم داخل مانیفیس
AddPermission(android.permission.SEND_SMS)
AddPermission(android.permission.READ_PHONE_STATE)
SetApplicationAttribute(android:hardwareAccelerated, "true")
AddPermission(android.permission.RECEIVE_SMS)
AddReceiverText(s1,
<intent-filter>
<action android:name="android.provider.Telephony.SMS_RECEIVED" />
</intent-filter>)
این کد را گذاشتم و موقعی که پیامک میاد یه سرویس به نام s1 اجرا میشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.