اندرویدستان 90 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۸ سلام برنامه های من روی اندرویدهای بالا کار نمیکنه این SDK ی من هست خواهشا کمک کنید گیر کردم فدای همه شما نمیدونم از لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۸ سلام عزیز دل راستش بعضی از دسترسیها رو در اندرویدهای بالا نمایش نمیده مثلا من دسترسی به ارسال پیامک رو در منیفست گذاشتم ولی در موقع اجرا از کارر نمیخواهد که این دسترسی را قبول کند و جلوی ارسال پیامک را میگیرد اصلا هم ربطی به نوع کدنویسی نداره فقط اینکه دسترسی رو نشون نمیده اعصابم رو خورد کرده فدایت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۸ متوجه منظورتون نشدم عزیز. دسترسی رو نشون نمیده دقیقا کجا نشون نمیده. موقه نصب یا حین اجرا به صورت رانتایم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۸ دوست عزیز باید از خود کاربر بخوای این دسترسی رو به برنامه بده از کتابخانه RuntimePermissions استفاده کن و دسترسی هایی که میخوای رو از این کتابخانه به کاربر درخواستشو بده - بنده همین مشکل رو داشتم حل شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اندرویدستان 90 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۸ منظور همون دسترسیهایی که داخل منیفست میدم هست؟ چون داخل اندرویدهای بالا تر دسترسی به گالری هم نیازه که من طرز نوشتنش رو ندارم ممنون بخاطر وقت با ارزشی که برای من بی ارزش میگذارید فدایتان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Silence 137 ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۸ در 8 ساعت قبل، farsroom گفته است : منظور همون دسترسیهایی که داخل منیفست میدم هست؟ چون داخل اندرویدهای بالا تر دسترسی به گالری هم نیازه که من طرز نوشتنش رو ندارم ممنون بخاطر وقت با ارزشی که برای من بی ارزش میگذارید فدایتان این یک نمونه دسترسی گرفتن از کاربر هست شما پرمیشن خودتونو جایگداری کنید و با توجه نیازتون کدو تغییر بدید Sub Process_Globals Private rp As RuntimePermissions End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) rr.CheckAndRequest(rp.PERMISSION_WRITE_EXTERNAL_STORAGE) Wait For Activity_PermissionResult (Permission As String, Result As Boolean) If Result = False Then Log("No Permission") Return Else Log("Permission granted") End If End Sub Sub Activity_PermissionResult (Permission As String, Result As Boolean) If Permission = rp.PERMISSION_WRITE_EXTERNAL_STORAGE Then End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۸ در 2 ساعت قبل، farsroom گفته است : سلام برنامه های من روی اندرویدهای بالا کار نمیکنه این SDK ی من هست خواهشا کمک کنید گیر کردم فدای همه شما نمیدونم از دوست عزیز کار نکردن تو اندروید بالا خیلی ربطی به sdk نداره. ممکنه از کدنویسی باشه. چه کدی نوشتین و چه خطاییی دریافت کردید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
اندرویدستان 90
سلام
برنامه های من روی اندرویدهای بالا کار نمیکنه
این SDK ی من هست
خواهشا کمک کنید گیر کردم
فدای همه شما
نمیدونم از
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.