smsoltani 10 ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۸ سلام. وقت همگی بخیر میشه لطفا راهنمایی کنین برای ساخت مستطیل چت باکس که پیام داخلش نوشته شده و رنگش متفاوت با پس زمینه هست از چه ویویی و چه خاصیتی استفاده کنم؟ خودم با Label نوشتم بهش بک گراند png ترنسپرنت دادم ولی با تغییر سایز شکلش تغییر میکنه و جالب نیست. مشابه جعبه پیام تلگرام یا واتساپ یا هر مسنجر مشابه. پیشاپیش تشکر میکنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
trzm1989 11 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۸ نمونه اش به سرچ کنین پیدا میکنین من قبلا یادمه اوکی کرده بودم از نت ولی الان اصلا به یادم نمیاد کجا بودش ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
smsoltani 10 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۸ در 22 ساعت قبل، trzm1989 گفته است : نمونه اش به سرچ کنین پیدا میکنین من قبلا یادمه اوکی کرده بودم از نت ولی الان اصلا به یادم نمیاد کجا بودش ! ممنونم. خیلی گشتم توی نت ولی چیزی دستگیرم نشد واسه همین اینجا راهنمایی خواستم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۸ میتونی از رسایکلر استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
smsoltani 10 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۸ در در 28 آذر 1398 در 18:49، mohammad3250 گفته است : میتونی از رسایکلر استفاده کنی مرسی از راهنمایی تون. از کدوم خاصیت ریسایکلر باید استفاده کنم؟ من از Scrollview و multipanel استفاده کردم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
trzm1989 11 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۸ سلام. از ریسایکر استفاده کن و قسمت لایه اش اینجوری بزار ببین خوب میشه یا نه... من یبار از همین استفاده کردم و خوب شده بود. Sub LV_onBindViewHolder (Parent As Panel, Position As Int) Private panel As Panel = Parent.GetView(0) Private ImageView As Label = Parent.GetView(1) Private AppsNames As Label = Parent.GetView(2) Private adminlbl As Label = Parent.GetView(3) Private date As Label = Parent.GetView(4) Private readtick As Label = Parent.GetView(5) Dim ColorDrawable1 As ColorDrawable ColorDrawable1.Initialize(Colors.Green, 5dip) panel.Background = ColorDrawable1 panel.Color = 0xFFE1FFDA panel.Left = 30dip ImageView.Typeface = Typeface.MATERIALICONS ImageView.Text = Chr(0xE0BE) ImageView.TextColor = Colors.Gray ImageView.TextSize = 20 ImageView.Left = 88%x AppsNames.Gravity = Gravity.RIGHT AppsNames.TextSize = 15 AppsNames.TextColor = Colors.DarkGray AppsNames.Typeface = IranSans AppsNames.Text = AppsNamesMSG.Get(Position) AppsNames.Left = 13%x adminlbl.Gravity = Gravity.RIGHT adminlbl.TextSize = 10 adminlbl.TextColor = Colors.Gray adminlbl.Typeface = IranSans adminlbl.Text = "پیام من : " adminlbl.Tag = adminMSG.Get(Position) adminlbl.Left = 22%x date.Gravity = Gravity.LEFT date.TextSize = 10 date.TextColor = Colors.Gray date.Typeface = IranSans date.Left = 11%x date.Text = GetPersianDate(DateMSG.Get(Position)) If adminlbl.Tag = "admin-3" Then adminlbl.TextColor = Colors.Blue adminlbl.Text = "پیام شما : " adminlbl.TextSize = 10 adminlbl.Typeface = IranSans panel.Color = 0xFFFFFFFF panel.Left = 5dip ImageView.Left = 80%x AppsNames.Left = 4%x adminlbl.Left = 13%x date.Left = 3%x End If readtick.Tag = ReadMSG.Get(Position) readtick.Visible = False If readtick.Tag = "1" Then readtick.Typeface = Typeface.MATERIALICONS readtick.Text = Chr(0xE877) readtick.TextColor = Colors.DarkGray readtick.TextSize = 16 readtick.Visible = True End If Private su As StringUtils AppsNames.Height = su.MeasureMultilineTextHeight(AppsNames,AppsNames.text) panel.Height = AppsNames.Height + 5%y anim.InitializeAlpha("Anim",0,1) anim.Duration = 300 anim.Start(Parent) Parent.Width = 100%x Parent.Height = 5%y + AppsNames.Height + 4%y End Sub توی کد بالا وقتی اندازه متن زیاد باشه بازم ایتم ها به اندازه متن در میان و به همون اندازه کم و زیاد میشه و زشت نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
smsoltani 10 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۸ ممنون از کدی که فرستادین. چک میکنم خبر میدم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
smsoltani 10
سلام. وقت همگی بخیر
میشه لطفا راهنمایی کنین برای ساخت مستطیل چت باکس که پیام داخلش نوشته شده و رنگش متفاوت با پس زمینه هست از چه ویویی و چه خاصیتی استفاده کنم؟
خودم با Label نوشتم بهش بک گراند png ترنسپرنت دادم ولی با تغییر سایز شکلش تغییر میکنه و جالب نیست.
مشابه جعبه پیام تلگرام یا واتساپ یا هر مسنجر مشابه.
پیشاپیش تشکر میکنم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.