MR.B4A 124 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۸ سلام. یک دکمه متریالی توی برنامم ساختم ACBotton منتها هرکاری میکنم گوشه هاش گرد نمیشه. از خاصیت Corner Radios هم استفاده میکنم، اما نمیشه!! حتی رنگ بخش Base Background رو هم قبول نمیکنه اما به جاش رنگ بخش Custom View Properties رو قبول میکنه به همین دلیل نمیتونم دکمه رو گرد کنم ممنون میشم راهنمایی بکنید که چه طور میکنم گوشه های دکمه ام رو گرد کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Silence 137 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۸ درود با کد , باتون رو گرد کنید مثال: Dim cd As ColorDrawable cd.Initialize2(Colors.Green, 60dip, 0, Colors.White) ACButton1.Background = cd لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۸ دوست عزیز، اگه با این کد گرد کنم، دکمم حالت متریالش رو از دست میده یه راه دیگه لازم دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Silence 137 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۸ تا جایی که میدونم راهی نداره. این قسمت در کتابخانه AppCompat برای button کار نمیکنه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۸ آخه نمیشه که پس چه جوری باید از قابلیت corner radious ش استفاده کرد؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MR.B4A 124
سلام.
یک دکمه متریالی توی برنامم ساختم
ACBotton
منتها هرکاری میکنم گوشه هاش گرد نمیشه. از خاصیت
Corner Radios
هم استفاده میکنم، اما نمیشه!!
حتی رنگ بخش
Base Background
رو هم قبول نمیکنه
اما به جاش رنگ بخش
Custom View Properties
رو قبول میکنه
به همین دلیل نمیتونم دکمه رو گرد کنم
ممنون میشم راهنمایی بکنید که چه طور میکنم گوشه های دکمه ام رو گرد کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.