MR.B4A 124 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۸ سلام من میخوام که عبارت " morteza|123|56 " از هم جدا بشن، به این شکل: morteza 123 56 یعنی اولا قدر مطلق هایی که داخل عبارت اومده حذف بشه، دوما اعداد از حروف حذف بشن و داخل یک متغیر قرار بگیرن که بعدا بشه مثلا داخل یک لیبل نشونشون داد هرچی فکر میکنم، فقط تونستم عبارت morteza رو بگیرم و نشون بدم، اما نتونستم اعداد رو از هم جدا کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید که چه طور این کارو بکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Silence 137 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۸ درود کد زیری که براتون نوشتم کاری که میخواین رو انجام میده Dim data As String data = "morteza|123|56" Dim numbers() As String numbers = Regex.Split("\|", data) Dim list As List list.Initialize2(numbers) Log(list.Get(0)) 'morteza Log(list.Get(1)) '123 Log(list.Get(2)) '56 بهتون پیشنهاد میکنم آموزش regex که داخل انجمن موجود هست مطالعه کنید تا با روش کار اشنا بشید موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 124 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۸ داداش عالی بود فقط یه سوال این بک اسلش رو برای چی توی این خط گذاشتی؟ Regex.Split("\|", data) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Silence 137 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۸ چون | یک کارکتر خاص هست از بک اسلش استفاده کردم اگه بصورت تنها استفاده کنی خروجی اشتباه میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MR.B4A 124
سلام
من میخوام که عبارت
" morteza|123|56 "
از هم جدا بشن، به این شکل:
morteza
123
56
یعنی اولا قدر مطلق هایی که داخل عبارت اومده حذف بشه، دوما اعداد از حروف حذف بشن و داخل یک متغیر قرار بگیرن که بعدا بشه مثلا داخل یک لیبل نشونشون داد
هرچی فکر میکنم، فقط تونستم عبارت
morteza
رو بگیرم و نشون بدم، اما نتونستم اعداد رو از هم جدا کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید که چه طور این کارو بکنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.