abbas2142 557 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۸ سلام دوستان من میخواستم داخل برنامه ام از کانال آپارات خودم استفاده کنم برای این کار هم میخواستم از لیست ویو استفاده کنم الان متن عنوان فیلم رو نمایش میدم ولی میخوام عکس کوچیک فیلم، هم داخل لیست ویو لود بشه چند جایی خوندم که برای اینکه عکس آنلاین بذاریم داخل لیست ویو از کتابخانه picasso استفاده میشه ولی خوب زیاد بلد نبودم خود آپارات طبق api هاش یه مقداری میده برا این عکس ها که باید بذاریم داخل کد نویسیمون ولی من این رو نتونستم انجام بدم مقدارش الان دقیق یادم نمیاد ولی فک کنم small_poster باشه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
trzm1989 11 ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۸ سلام اگه اشتباه نکنم یه کتابخانه آپارات هست برای بیسیک که میتونین به راحتی تو اپ بزارین و حتی سورسهای زیادی براش هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
abbas2142 557
سلام دوستان
من میخواستم داخل برنامه ام از کانال آپارات خودم استفاده کنم برای این کار هم میخواستم از لیست ویو استفاده کنم
الان متن عنوان فیلم رو نمایش میدم ولی میخوام عکس کوچیک فیلم، هم داخل لیست ویو لود بشه
چند جایی خوندم که برای اینکه عکس آنلاین بذاریم داخل لیست ویو از کتابخانه picasso استفاده میشه
ولی خوب زیاد بلد نبودم
خود آپارات طبق api هاش یه مقداری میده برا این عکس ها که باید بذاریم داخل کد نویسیمون ولی من این رو نتونستم انجام بدم
مقدارش الان دقیق یادم نمیاد ولی فک کنم small_poster باشه
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.