steghlal 0 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۸ سلام به همگی من میخوام نوار اعلان برنامه رو کمی تنرسپرنت کنم یعنی کامل ترنسپرنت نشه و یکم سفید بمونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۸ در هم اکنون، steghlal گفته است : سلام به همگی من میخوام نوار اعلان برنامه رو کمی تنرسپرنت کنم یعنی کامل ترنسپرنت نشه و یکم سفید بمونه درود کد زیر رو به منیفست اضافه کن SetApplicationAttribute(android:theme, "@style/Custom") CreateResource(values-v20, theme.xml, <resources> <style name="Custom" parent="@android:style/Theme.Material.NoActionBar"> <item name="android:windowTranslucentNavigation">false</item> <item name="android:windowTranslucentStatus">true</item> </style> </resources> ) CreateResource(values-v19, theme.xml, <resources> <style name="Custom" parent="@android:style/Theme.Material.Light.NoActionBar"> <item name="android:windowTranslucentNavigation">false</item> <item name="android:windowTranslucentStatus">true</item> </style> </resources> ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
steghlal 0
سلام به همگی
من میخوام نوار اعلان برنامه رو کمی تنرسپرنت کنم یعنی کامل ترنسپرنت نشه و یکم سفید بمونه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.