Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید همه دوستان *che?* بنده تازه زبان بیسیک فور اندروید رو شروع کردم و مشکل دارم یکم توی بیسیک فور اندروید وقتی ک میخوام سورس های اموزشی همین انجمنو باز کنم با این مشکل رو ب رو میشم http://s6.picofile.com/file/8183759492/eeerarsra.PNG ممنون میشم کسی کمکم کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ از فشرده سازی سورسو در میاری؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بله Extract میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ همه نرم افزار های کمکیو خوب و محل درستش نصب کردید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ همه نرم افزار های کمکیو خوب و محل درستش نصب کردید؟ اره داداش طبق اموزشا همه چی ردیفه اما این مشکل همیشه هست *laugh2* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بعد از زدن ok خطاهای دیگه ای هم میاد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز. آیا شما تو این انجمن تاپیکی با عنوان انگلیسی مشاهده میکنید؟؟؟؟ همونطور که میبینید تمام تاپیک ها فارسی هستند. چون باراول بود و شاید نمیدونستید تاپیک حذف نشد اما امتیاز منفی داده شد. و اسم تاپیک رو ویرایش کنید. ورژن بیسیک4اندروید شما چند هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یک اخطار بخاطر این که اسم تاپیک رو انگلیسی زدید و اصلا جای این تاپیک اینجا نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شما برنامه رو کرک هم کردین؟ *fekr* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Elyas Erfani 3,582
سلام و خسته نباشید همه دوستان *che?*
بنده تازه زبان بیسیک فور اندروید رو شروع کردم و مشکل دارم یکم
توی بیسیک فور اندروید وقتی ک میخوام سورس های اموزشی همین انجمنو باز کنم با این مشکل رو ب رو میشم
http://s6.picofile.com/file/8183759492/eeerarsra.PNG
ممنون میشم کسی کمکم کنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.