sajjadrastin 100 ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۸ سلام موقع اجرای سرویس در بکگراند اندروید یه اعلان با ایکون برنامه و بدون متن خودش بالای صفحه نشون میده که با کد زیر میشه حلش کرد: Service.StopAutomaticForeground تا امروز با این کد مشکل نداشتم ولی الان یه مشکلی باهاش دارم روی آپدیت جدید گوشی های سامسونگ سری A (مثلا a30 , a20) این کد اجرا میشه ولی کار نمیکنه و ایکون اضافی برنامه بالای صفحه نشون داده میشه حتی داخل لاگ هم مینویسه service started in foreground ولی ایکون هم بالای صفحه موقع اجرای سرویس میاد اندروید هم 9 و api28 جالبش اینه قبل آپدیت جدید هم اندروید 9 بود و نسخه اندروید تغییر نکرده ولی این مشکل پیش اومده هر چی تونستم هم سرچ کردم ولی به نتیجه نرسیدم همه اپ هام هم دچار این مشکل شدن دوستان لطفا کمک کنید!!!! نمونه سورس هم پیوست کردم (فقط روی اپدیت جدید سری a ایکون میاد و بقیه گوشی ها درسته): دریافت فایل 33.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۸ در در 23 بهمن 1398 در 13:10، sajjadrastin گفته است : سلام موقع اجرای سرویس در بکگراند اندروید یه اعلان با ایکون برنامه و بدون متن خودش بالای صفحه نشون میده که با کد زیر میشه حلش کرد: Service.StopAutomaticForeground تا امروز با این کد مشکل نداشتم ولی الان یه مشکلی باهاش دارم روی آپدیت جدید گوشی های سامسونگ سری A (مثلا a30 , a20) این کد اجرا میشه ولی کار نمیکنه و ایکون اضافی برنامه بالای صفحه نشون داده میشه حتی داخل لاگ هم مینویسه service started in foreground ولی ایکون هم بالای صفحه موقع اجرای سرویس میاد اندروید هم 9 و api28 جالبش اینه قبل آپدیت جدید هم اندروید 9 بود و نسخه اندروید تغییر نکرده ولی این مشکل پیش اومده هر چی تونستم هم سرچ کردم ولی به نتیجه نرسیدم همه اپ هام هم دچار این مشکل شدن دوستان لطفا کمک کنید!!!! نمونه سورس هم پیوست کردم (فقط روی اپدیت جدید سری a ایکون میاد و بقیه گوشی ها درسته): دریافت فایل 33.rar در نوع خودش مشکل جالبیه و بدون داشتن دیوایس نمیشه نظری داد. روش زیر رو تست کنید ببینید به نتیجه میرسید یا نه اول کد جاوای زیر رو به سرویس اضافه کنید. #If java public void stopForegroundService() { stopForeground(true); stopSelf(); } #End If حالا بعد از دستور Service.StopAutomaticForeground کد زیر رو بنویسید البته کتابخونه javaobject رو تیک بزنید Dim jo As JavaObject jo.InitializeContext.RunMethod("stopForegroundService",Null) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۸ در 15 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : در نوع خودش مشکل جالبیه و بدون داشتن دیوایس نمیشه نظری داد. روش زیر رو تست کنید ببینید به نتیجه میرسید یا نه اول کد جاوای زیر رو به سرویس اضافه کنید. #If java public void stopForegroundService() { stopForeground(true); stopSelf(); } #End If حالا بعد از دستور Service.StopAutomaticForeground کد زیر رو بنویسید البته کتابخونه javaobject رو تیک بزنید Dim jo As JavaObject jo.InitializeContext.RunMethod("stopForegroundService",Null) ممنون ولی داخل سرویس خودم گزاشتم کار نکرد و همون مشکل رو بازم داره داخل سرویس استارتر هم که گزاشتم فورس کلوز میده: لاگ: java.lang.RuntimeException: Method: stopForegroundService not found in: android.app.Application کد ها: #Region Service Attributes #StartAtBoot: False #ExcludeFromLibrary: True #End Region Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. End Sub Sub Service_Create 'This is the program entry point. 'This is a good place to load resources that are not specific to a single activity. End Sub Sub Service_Start (StartingIntent As Intent) Service.StopAutomaticForeground 'Starter service can start in the foreground state in some edge cases. Dim jo As JavaObject jo.InitializeContext.RunMethod("stopForegroundService",Null) End Sub Sub Service_TaskRemoved 'This event will be raised when the user removes the app from the recent apps list. CancelScheduledService(down) StopService(down) End Sub 'Return true to allow the OS default exceptions handler to handle the uncaught exception. Sub Application_Error (Error As Exception, StackTrace As String) As Boolean Return True End Sub Sub Service_Destroy End Sub #If java public void stopForegroundService() { stopForeground(true); stopSelf(); } #End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajjadrastin 100
سلام
موقع اجرای سرویس در بکگراند اندروید یه اعلان با ایکون برنامه و بدون متن خودش بالای صفحه نشون میده که با کد زیر میشه حلش کرد:
Service.StopAutomaticForeground
تا امروز با این کد مشکل نداشتم ولی الان یه مشکلی باهاش دارم
روی آپدیت جدید گوشی های سامسونگ سری A (مثلا a30 , a20) این کد اجرا میشه ولی کار نمیکنه و ایکون اضافی برنامه بالای صفحه نشون داده میشه
حتی داخل لاگ هم مینویسه service started in foreground ولی ایکون هم بالای صفحه موقع اجرای سرویس میاد
اندروید هم 9 و api28
جالبش اینه قبل آپدیت جدید هم اندروید 9 بود و نسخه اندروید تغییر نکرده ولی این مشکل پیش اومده
هر چی تونستم هم سرچ کردم ولی به نتیجه نرسیدم
همه اپ هام هم دچار این مشکل شدن
دوستان لطفا کمک کنید!!!!
نمونه سورس هم پیوست کردم (فقط روی اپدیت جدید سری a ایکون میاد و بقیه گوشی ها درسته):
دریافت فایل
33.rarلینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.