python 1 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۸ سلام من داخل سورس از تبلیغ تپسل استفاده کردم اما میخواستم کاربر برای مشاهده تبلیغ محدودیت داشته باشه یعنی هر 3-4 ساعت یکبار بتونه تبلیغ ببینه در واقع میخوام برای بار اول که کلیک کرد و تبلیغ رو دید اون باتن برای چند ساعت مخفی بشه و بعد از چند ساعتی که گذشت دوباره نمایان بشه این کد من هستش Sub btn_click seke = 20 tapsell.requestAd("شناسه تپسل",True) ProgressDialogShow("صبور باشید...") End Sub ممنون میشم دوستان کمک کنن این مورد رو من توی برخی از سورس ها که با b4a نوشته شده دیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۸ در 4 ساعت قبل، python گفته است : سلام من داخل سورس از تبلیغ تپسل استفاده کردم اما میخواستم کاربر برای مشاهده تبلیغ محدودیت داشته باشه یعنی هر 3-4 ساعت یکبار بتونه تبلیغ ببینه در واقع میخوام برای بار اول که کلیک کرد و تبلیغ رو دید اون باتن برای چند ساعت مخفی بشه و بعد از چند ساعتی که گذشت دوباره نمایان بشه این کد من هستش Sub btn_click seke = 20 tapsell.requestAd("شناسه تپسل",True) ProgressDialogShow("صبور باشید...") End Sub ممنون میشم دوستان کمک کنن این مورد رو من توی برخی از سورس ها که با b4a نوشته شده دیدم یه متغیر تعریف کنید به نام t از نوع Long. وقتی تبلیغ رو دید متغیر t رو برابر با DateTime.Now قرار بدین. یعنی کد زیر t=DateTime.Now یه تایمر تعریف کنید که هر ثانیه تیک بخوره و تو رویداد تیک بیاید و زمان فعلی رو از t کم کنید اگه اختلافش از 4 ساعت بیشتر بود دکمه رو فعال کنید. Private Sub timer_Tick If ( DateTime.Now-t)>=4*60*60*1000 Then btn.Enabled=True btn.Visible=True End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۸ در 2 ساعت قبل، basic 4 android گفته است : سلام این استاندارد نیست تایمر رو بیاد هر ثانیه چک کنه از برادکست یا کتابخانه آلارم باید به نظرم استفاده کنه از برادکست که نمیشه استفاده کرد. ولی آلارم گزینه خوبیه. اگه هم نمیخواد هزینه کنه توصیه کتابخونه زیره که بسیار کاربردی هست تو این زمینه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
python 1
سلام
من داخل سورس از تبلیغ تپسل استفاده کردم اما میخواستم کاربر برای مشاهده تبلیغ محدودیت داشته باشه یعنی هر 3-4 ساعت یکبار بتونه تبلیغ ببینه
در واقع میخوام برای بار اول که کلیک کرد و تبلیغ رو دید اون باتن برای چند ساعت مخفی بشه و بعد از چند ساعتی که گذشت دوباره نمایان بشه
این کد من هستش
ممنون میشم دوستان کمک کنن
این مورد رو من توی برخی از سورس ها که با b4a نوشته شده دیدم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.