mehran7880 33 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید متغییر هایی که تو process globals تعریف می شه رو میشه تو اکتیویتی های دیگه استفاده کرد ولی من تو یک اکتیویتی تعریف کردم و تو اکتیویتی دیگه نتونستم بهش دسترسی داشته باشم. روش استفاده اش چطوریه؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sasanazizi 0 ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۶ سلام من یک سری اطلاعاتو که از ماژول وای فای درون یه متغییر درون یک اکتیویتی دارم رو میخام درون اکتیویتیهی دیگه هم در دسترس داشته باشیم دستورش چطوریه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درود. بله میشه استفاده کرد. به طور مثال یک متغیر در اکتیویتی Main قسمت پراسز تعریف کردین: Dim name As String و میخواین در اکتیویتی دیگه داخلش چیزی قرار بدید،کافیه قبل از اسم متغیر اسم اکتیویتی که توش تعریف شد + نقطه بذارید: Main.name="pejman" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehran7880 33
سلام خسته نباشید
متغییر هایی که تو process globals تعریف می شه رو میشه تو اکتیویتی های دیگه استفاده کرد ولی من تو یک اکتیویتی تعریف کردم و تو اکتیویتی دیگه نتونستم بهش دسترسی داشته باشم.
روش استفاده اش چطوریه؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.