ali mo 264 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۸ سلام و درود فراوان به همه دوستان اقا من با برداکست کار کردم ولی نمی دونم چرا نمی تونم برداکست مربوط به اکشن android.app.action.ACTION_PASSWORD_FAILED بگیرم دسترسی ادمینم نوشتم همه کار کردم سوروس زیر رو ببنید (سبک هست) لطفا دوستانی که می دونن راهنمای کنن تو انجمن سرچ کردم چیزی ندید ممنون دریافت فایل سورس روشن و خاموش شدن صفحه.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۸ داخل سورس دسترسی های ادمینم گرفته شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۸ در 23 ساعت قبل، alimo1999 گفته است : سلام. دوست عزیز ACTION_PASSWORD_FAILED برودکست استاتیک نیست که بخواین اونو از دستگاه دریافت کنید. برای فهمیدن اینکه پسورد درست یا اشتباه وارد شده بعد از گرفتن دسترسی ادمین باید یه سرویس با نام managerservice توی پروژه ایجاد کنید تا بتونید اکشنهای مربوط به پسورد رو دریافت کنید. البته به خاطر ضعف کلاس intent پیشفرض باید از کتابخونه PersianPackageManager برای کار با اینتنت استفاده کنید. سورس ویرایش شده رو پیوست میکنم. passworddetector.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۸ در 45 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : سلام. دوست عزیز ACTION_PASSWORD_FAILED برودکست استاتیک نیست که بخواین اونو از دستگاه دریافت کنید. برای فهمیدن اینکه پسورد درست یا اشتباه وارد شده بعد از گرفتن دسترسی ادمین باید یه سرویس با نام managerservice توی پروژه ایجاد کنید تا بتونید اکشنهای مربوط به پسورد رو دریافت کنید. البته به خاطر ضعف کلاس intent پیشفرض باید از کتابخونه PersianPackageManager برای کار با اینتنت استفاده کنید. سورس ویرایش شده رو پیوست میکنم. passworddetector.zip 7.46 kB · 1 download سلام و درود مهندس مرسی بایت توضیحات کتابخونه خریدم مثل همیشه عالی و تشکر فروان که قیمت فضای نمی زارین و قیمتی گذاشتین که به صرف هست برای همه قشر ها خیلی دمت گرم مهندس انقدر کد نوشتم پاک کردم خسته شده بودم و انشالله که خدا همیشه کمکت کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali mo 264
سلام و درود فراوان به همه دوستان
اقا من با برداکست کار کردم ولی نمی دونم چرا نمی تونم برداکست مربوط به اکشن
android.app.action.ACTION_PASSWORD_FAILED
بگیرم
دسترسی ادمینم نوشتم همه کار کردم سوروس زیر رو ببنید (سبک هست)
لطفا دوستانی که می دونن راهنمای کنن
تو انجمن سرچ کردم چیزی ندید ممنون
دریافت فایل
سورس روشن و خاموش شدن صفحه.rarلینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.