amardia 18 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۸ سلام به اساتید من برای حذف یه قسمت از سایت از این کد استفاده می کنم : webViewExtras1.executeJavascript(webView1,"document.getElementById('adlogo').style.display = 'none'") اما برای قسمتایی که id شو ندارم و فقط span class و یا div class دارم چطور می تونم با استفاده از کلاس نیم ، اون قسمتایی که نمی خوام رو حذف کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Silence 137 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۸ درود باید از getElementsByTagName("span")[0].innerHTML="" استفاده کنید بجای 0 هم باید شماره ایندکسی که میخواین پاک کنیدو بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amardia 18 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۸ در 2 ساعت قبل، Mr Silence گفته است : درود باید از getElementsByTagName("span")[0].innerHTML="" استفاده کنید بجای 0 هم باید شماره ایندکسی که میخواین پاک کنیدو بزارید ممنون از پاسخگوییتون فقط من شماره ایندکس رو باید از کجا پیدا کنم ؟ ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Silence 137 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۸ از اولین span بشمارید تا به اونی که میخواین برسین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amardia 18
سلام به اساتید
من برای حذف یه قسمت از سایت از این کد استفاده می کنم :
webViewExtras1.executeJavascript(webView1,"document.getElementById('adlogo').style.display = 'none'")
اما برای قسمتایی که id شو ندارم و فقط span class و یا div class دارم چطور می تونم با استفاده از کلاس نیم ، اون قسمتایی که نمی خوام رو حذف کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.