mv103 0 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۸ سلام. برنامه ای دارم که توش نوتیف الارم داره اما روی اندروید 8 به بالا کار نمیکنه اصلا برنامه ران نمیشه از کلاس nb6 اینا هم استفاده کردم و کانال زدم ولی توی پیاده سازی اش مشکل دارم کسی میتونه کمک کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۸ در 30 دقیقه قبل، mv103 گفته است : سلام. برنامه ای دارم که توش نوتیف الارم داره اما روی اندروید 8 به بالا کار نمیکنه اصلا برنامه ران نمیشه از کلاس nb6 اینا هم استفاده کردم و کانال زدم ولی توی پیاده سازی اش مشکل دارم کسی میتونه کمک کنه قبل از نوتیفیکیشن زدن اول باید چنل بسازید. به شکل زیر چنل بسازید کتابخونه های phone و JavaObject رو تیک بزنید. Sub CreateNotificationChannel(ImportanceLevel As Int) Dim p As Phone If p.SdkVersion >= 26 Then Dim ctxt As JavaObject ctxt.InitializeContext Dim channelId As String = "channel_" & ImportanceLevel Dim channel As JavaObject channel.InitializeNewInstance("android.app.NotificationChannel", Array(channelId, Application.LabelName, ImportanceLevel)) 'modify the channel 'For example: disable the badge feature channel.RunMethod("setShowBadge", Array(False)) 'set it Dim manager As JavaObject = ctxt.RunMethod("getSystemService", Array("notification")) manager.RunMethod("createNotificationChannel", Array(channel)) End If End Sub و به این شکل هم نوتیفیکیشن بزنید. Dim n As Notification CreateNotificationChannel(n.IMPORTANCE_HIGH) n.Initialize2(n.IMPORTANCE_HIGH) n.Icon = "icon" n.SetInfo("test", "test", Main) n.Notify(1) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mv103 0
سلام. برنامه ای دارم که توش نوتیف الارم داره اما روی اندروید 8 به بالا کار نمیکنه اصلا برنامه ران نمیشه
از کلاس nb6 اینا هم استفاده کردم و کانال زدم ولی توی پیاده سازی اش مشکل دارم کسی میتونه کمک کنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.