movaffag 67 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلام به اساتید عزیز ممنون میشم من رو راهنمایی کنین و بگین ایراد کارم کجاست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دستور اشتباه نیست فکر کنم او تیبل sql رو اشتباه زدید توجه کنید که حتما حروف بزرگ و کوچیک رو درست زدید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
movaffag 67 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دستور اشتباه نیست فکر کنم او تیبل sql رو اشتباه زدید توجه کنید که حتما حروف بزرگ و کوچیک رو درست زدید؟ اسکرین شات گداشتم از دیتابیسم با اسماش ولی نمیدونم چرا ارورر میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
movaffag 67 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این ارورر در حالت اجرا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام عزیز بزار روی حالت (Debug (legacy بعد ران کن. به پیامی که میده دقت کن . بهت میگه چی مشکل داره. *like* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوست من توجه کنبد.شما اومدی توی کوئری اسم جدول رو sql قرار دادین که این اسم فایل sqllite هست نه جدولتون.اسم جدولتون table هستش. SELECT * FROM table موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
movaffag 67
با سلام به اساتید عزیز
ممنون میشم من رو راهنمایی کنین و بگین ایراد کارم کجاست
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.