محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۸ مشاهده فایل PersianSpinner سلام خدمت دوستان عزیز. یه کتابخونه فوق العاده کاربردی و زیبا رو براتون آماده کردیم. اسپینر پیشفرض بیسیک خیلی قابلیت شخصی سازی نداره متاسفانه. برای همین یه اسپینر کاستوم شده رو براتون آماده کردیم که میتونین هر شکلی که خواستین اونو دربیارین. امکانتی شامل: 1: تغییر فونت، رنگ، سایز نوشته ها. 2: اضافه کردن آیکن کنار آیتمها 3: امکان راستچین یا چپ پین کردن و بسیاری امکانات دیگه. انشالا مورد استفاده قرار بگیره. دانلود سورس کار با کتابخانه PersianSpinnerSource.zip پیشنمایش ارسال کننده محمدرضا شاهپیری ارسال جمعه, 16 اسفند 1398 دسته کتابخانه ها 1 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen m 155 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۸ سلام اگه میشه امکان گرد کردن گوشه های اسپینر و بوردر هم براش بذارین که با کد بهش اضافه بشه ممنون 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen m 155 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۹ سلام اگه بخوام با استفاده از persianJson اطلاعاتو از سرور لود کنم تو اسپینر قسمت عکسش که از پوشه res لود میشه را چگونه از سرور فرآخوانی کنم ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۹ در 22 دقیقه قبل، mohsen m گفته است : سلام اگه بخوام با استفاده از persianJson اطلاعاتو از سرور لود کنم تو اسپینر قسمت عکسش که از پوشه res لود میشه را چگونه از سرور فرآخوانی کنم ممنون عکس باید توی پوشه ریسورس باشه دوست عزیز.فعلا این امکان نیست از سرور یا حافظه عکس بدید بهش نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۹ در در 28 اسفند 1398 در 10:14، mohsen m گفته است : سلام اگه میشه امکان گرد کردن گوشه های اسپینر و بوردر هم براش بذارین که با کد بهش اضافه بشه ممنون اضافه شد. نسخه جدید رو دریافت کنید. سورس هم ویرایش شده سورس جدید رو بگیرید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 125 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۹ سلام. ممنون میشم کتابخونش رو هم بذارید برای دانلود نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۹ در 33 دقیقه قبل، batman123 گفته است : سلام. ممنون میشم کتابخونش رو هم بذارید برای دانلود کتابخونه هست که. مشاهده فایل رو بزنید و بعد دریافت فایل 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyyed mohsen 0 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۹ با سلام و خسته نباشید ممنون از کتابخونه عالی میخواستم ببینم برای گرفتن متن ایندکس اسپینر کدوم گزینه رو باید بزنم؟ برای من فقط عدد برمیگردونه با تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در در 1 اردیبهشت 1399 در 18:56، seyyed mohsen گفته است : با سلام و خسته نباشید ممنون از کتابخونه عالی میخواستم ببینم برای گرفتن متن ایندکس اسپینر کدوم گزینه رو باید بزنم؟ برای من فقط عدد برمیگردونه با تشکر شما میتونید از لیستی که بهش دادین برا آیتما متن رو بگیرید. Private Sub prs_OnItemClick Log("prs item text= " & items.Get(prs.SelectedIndex) ) End Sub 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.