alibaike 2 ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۸ سلام دوستان راستش زیاد دارم مزاحم میشد الشالا به زودی منم بتونم به دوستان تازه وارد کمک کنم راستش میخوا در برای یه پنل تعدادی آهنگ بزارم و با هر بار لمس در ایونت تاچش هر با از تعدادی آهنگ که دادم یکی به صورت تصادفی پخش بشه ممنون میشم کمکم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alibaike 2 ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۹ سلام راستش بنده یه راه پیدا کردم گفتم به اشتراک بزارمش اگه از دوستان تازه وارد جستجو کردن شاید به دردشون بخوره Sub Globals Dim m0 As MediaPlayer Dim m1 As MediaPlayer Dim m2 As MediaPlayer End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) m0.Initialize2("") m1.Initialize2("") m2.Initialize2("") m0.Load(File.DirAssets,"m0.mp3") m1.Load(File.DirAssets,"m1.mp3") m2.Load(File.DirAssets,"m2.mp3") End Sub در بخش پنل تاچ برای این که آهنگ ها قاطی نشن یا بعد از چند بار پخش تمام نشن باید از action استفاده میکردم Sub Panel1_Touch (Action As Int, X As Float, Y As Float) Select Action Case Panel1.ACTION_DOWN Select Rnd(0,3) Case 0 m0.Play Case 1 m1.Play Case 2 m2.Play Case 3 m3.play End Select End Select End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Silence 137 ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۸ درود سرچ میکردید کلی مبحث در این مورد در انجمن هست https://www.google.com/search?sitesearch=answercenter.ir&q=پخش+اهنگ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alibaike 2 ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۸ سلام راستش اینا اکثرا برای پخش معمولی من میخوام به صورت تصادفی با هر بار کلیک یکی پخش شه اونم زیاد نیستن حداکثر 2 ثانیه ای هستم آهنگ های من لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Silence 137 ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۸ اموزش های بالا روش کارو بهتون نشون میداد فقط باید یکمی تغییر میدادید کدارو تا اونی که میخواین بشه شما اهنگاتو بریز داخل لیست و ایدیشو رندوم پلی کن کد زیر یک نمونه از چیزی که میخواین Sub Globals Private ListView1 As ListView Dim Musics As List Dim mp As MediaPlayer Dim num As Int Private button1 As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Musics.Initialize Musics = Array As String("morteza-pashaei1.mp3","morteza-pashaei2.mp3","mohsen chavoshi58.mp3") End Sub Sub mp_Complete num = Rnd(0,Musics.Size) mp.Initialize2("mp") mp.Load(File.DirAssets,Musics.Get(num)) mp.Play End If End Sub Sub button1_Click mp_Complete End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alibaike 2 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۸ On 18 اسفند 1398 at 0:03 PM, Mr Silence said: اموزش های بالا روش کارو بهتون نشون میداد فقط باید یکمی تغییر میدادید کدارو تا اونی که میخواین بشه شما اهنگاتو بریز داخل لیست و ایدیشو رندوم پلی کن کد زیر یک نمونه از چیزی که میخواین Sub Globals Private ListView1 As ListView Dim Musics As List Dim mp As MediaPlayer Dim num As Int Private button1 As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Musics.Initialize Musics = Array As String("morteza-pashaei1.mp3","morteza-pashaei2.mp3","mohsen chavoshi58.mp3") End Sub Sub mp_Complete num = Rnd(0,Musics.Size) mp.Initialize2("mp") mp.Load(File.DirAssets,Musics.Get(num)) mp.Play End If End Sub Sub button1_Click mp_Complete End Sub سلام ببخشید یه سوال من از این کد استفاده کردم ولب ییه مشکلی دارم چون چند اکتیویتی دارم و در همه ی اون ها قراره آهنگام پخش بشهدر واقع سولم انجاست من اون لیست ویویی که گفتین رو در کدوم یه همه اکتیویتی ها باید بزارم و قرار نیست دیده بشه باید ویزیبلش رو غیر فعال کنم و بدون لیست ویو آهنگام رو در آرایه دادم ولی هنگام کشیدن روی پنل آهنگا پشت سر هم پخش میشن و بعد از دو سه بار دیگه پخش نمیشن در واقه من یه پنل ساختم و روش یه تصویر انداختم و می خوام با کشیدن روی اون با هر مقدار کشیدن روی صفحه یک آنگ پخش بشه ممنون میشم کمکم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alibaike 2
سلام دوستان راستش زیاد دارم مزاحم میشد الشالا به زودی منم بتونم به دوستان تازه وارد کمک کنم
راستش میخوا در برای یه پنل تعدادی آهنگ بزارم و با هر بار لمس در ایونت تاچش هر با از تعدادی آهنگ که دادم یکی به صورت تصادفی پخش بشه ممنون میشم کمکم کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.