fileman 328 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بهنام خدا سلام به همه دوستان. یه سوال: من یه کتاب درست کردم که متن رو از دیتابیس فراخوانی میکنه و توی multipanel نشون میده حالا میخوام براش تنظیمات درست کنم. مشکلی که دارم اینه که چجوری متنی که توی دیتابیس هست رو از نظر سایز و رنگ تغییر بدم و مشکل دوم اینه که چطور این تغییرات رو ذخیره و اعمال کنم. "هم اکنون نیازمند یاریتان هستیم"*hoho* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ "هم اکنون نیازمند یاریتان هستیم"*naa* "هم اکنون نیازمند یاریتان هستیم"*naa* "هم اکنون نیازمند یاریتان هستیم"*naa* "هم اکنون نیازمند یاریتان هستیم"*naa* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fileman 328
بهنام خدا
سلام به همه دوستان. یه سوال:
من یه کتاب درست کردم که متن رو از دیتابیس فراخوانی میکنه و توی multipanel نشون میده حالا میخوام براش تنظیمات درست کنم.
مشکلی که دارم اینه که چجوری متنی که توی دیتابیس هست رو از نظر سایز و رنگ تغییر بدم
و مشکل دوم اینه که چطور این تغییرات رو ذخیره و اعمال کنم.
"هم اکنون نیازمند یاریتان هستیم"*hoho*
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.