Super Star 0 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۸ سلام چطور میتونم با کد نویسی در اندروید لِیاوت مربوط به یک اینکلود رو عوض کنم ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۸ در 33 دقیقه قبل، Super Star گفته است : سلام چطور میتونم با کد نویسی در اندروید لِیاوت مربوط به یک اینکلود رو عوض کنم ؟؟؟ متوجه سوالتون نشدم واقعا. لیوت اینکلود یعنی چی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Super Star 0 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۸ ببین وقتی اینکلود می کنی ، یه layout بهش میدی که داخلش نشون بده منظورم عوض کردن اون layout با کدنویسی جاوا 8 hours ago, محمدرضا شاهپیری said: متوجه سوالتون نشدم واقعا. لیوت اینکلود یعنی چی؟ ببین وقتی اینکلود می کنی ، یه layout بهش میدی که داخلش نشون بده منظورم عوض کردن اون layout با کدنویسی جاوا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۸ در 3 ساعت قبل، Super Star گفته است : ما توی جاوا چیزی به اسم اینکلود نداریم عزیز. لیوتها هم که قبل از کامپایل توی پروژه باید بسازید. بعد از کامپایل هیچ گونه ریسورسی نمیتونید اضافه کنید. ولی بازم من متوجه منظورتون نیستم. اگه میتونید با مثال مشکل رو بیان کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Super Star 0 ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۸ 9 hours ago, محمدرضا شاهپیری said: 12 hours ago, Super Star said: ما توی جاوا چیزی به اسم اینکلود نداریم عزیز. لیوتها هم که قبل از کامپایل توی پروژه باید بسازید. بعد از کامپایل هیچ گونه ریسورسی نمیتونید اضافه کنید. ولی بازم من متوجه منظورتون نیستم. اگه میتونید با مثال مشکل رو بیان کنید. من توی برنامه نویسی اندروید میگم مثلا من یه اینکلود دارم که hello.xml رو داره نشون میده وقتی که کاربر روی دکمه کلیک میکنه ، اینکلود مثلا bye.xml رو نشون بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Super Star 0
سلام
چطور میتونم با کد نویسی در اندروید لِیاوت مربوط به یک اینکلود رو عوض کنم ؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.