Mahdi83 2 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۸ سلام من موقع اجرای B4A این ارور رو دریافت میکنم: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Silence 137 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۸ درود برنامه B4A رو UNISTALL کنید فولدر در مسیر زیرو پاک کنید C:\Users\<user>\AppData\Roaming\Anywhere Software\Basic4android بجای <user> اسم اکانتتون جایگزین کنید اکانت ویندوزتون تغییر بدید و با یک اکانت ادمین لاگین کنید اخرین ورژن B4A رو نصب کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahdi83 2 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۸ در در 22 اسفند 1398 در 21:34، Mr Silence گفته است : درود برنامه B4A رو UNISTALL کنید فولدر در مسیر زیرو پاک کنید C:\Users\<user>\AppData\Roaming\Anywhere Software\Basic4android بجای <user> اسم اکانتتون جایگزین کنید اکانت ویندوزتون تغییر بدید و با یک اکانت ادمین لاگین کنید اخرین ورژن B4A رو نصب کنید سلام مشکل حل نشد چیکار میتونم بکنم دیگه؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mahdi83 2
سلام من موقع اجرای B4A این ارور رو دریافت میکنم:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.