rasool.g 135 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۸ یه کتابخانه ساده افلاین برای ocr متون انگلیسی میتونید معرفی بکنید. قبلنا یه نگاهی به چند سورس و کتابخونه انداخته بودم (انلاین بود بیشترش هم فکر کنم) ولی نتونستم خروجی بگیرم تا جایی که یادمه از هیچکدوم و سورس خوبی نداشت یا قدیمی بود کتابخانه tesseract-ocr برای b4a موجود نیستش؟ اینو داخل اندروید استودیو فکر کنم اجرا کردم و کار میکرد به خوبی. افلاین هم هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۸ در 13 ساعت قبل، rasool.g گفته است : یه کتابخانه ساده افلاین برای tts متون انگلیسی میتونید معرفی بکنید. قبلنا یه نگاهی به چند سورس و کتابخونه انداخته بودم (انلاین بود بیشترش هم فکر کنم) ولی نتونستم خروجی بگیرم تا جایی که یادمه از هیچکدوم و سورس خوبی نداشت یا قدیمی بود کتابخانه tesseract-ocr برای b4a موجود نیستش؟ اینو داخل اندروید استودیو فکر کنم اجرا کردم و کار میکرد به خوبی. افلاین هم هست سلام از سورس زیر استفاده کنید .. درضمن این کتابخانه برای اینکه آماده سازی بشه برای خوندن یکم طول میکشه دریافت فایل TTS.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rasool.g 135 ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۸ در 14 ساعت قبل، MrPhone گفته است : سلام از سورس زیر استفاده کنید .. درضمن این کتابخانه برای اینکه آماده سازی بشه برای خوندن یکم طول میکشه دریافت فایل TTS.zip سلام . خیلی ممنون. واقعا شرمنده ولی، نمیدونم چرا به جای ocr نوشتم tts دراصل دنبال ocr ام. ولی واقعا ممنون بازم از وقتی که گذاشتید. پوزش از شما و بقیه دوستان نمیدونم چطور دوباره خوندم و ویرایشم کردم متوجه نشدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۸ به لینک زیر سر بزنید شاید بددتون بخوره https://www.b4x.com/android/forum/threads/ocr-optical-character-recognition-with-google-play-services-android-vision.70417/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rasool.g 135
یه کتابخانه ساده افلاین برای ocr متون انگلیسی میتونید معرفی بکنید. قبلنا یه نگاهی به چند سورس و کتابخونه انداخته بودم (انلاین بود بیشترش هم فکر کنم) ولی نتونستم خروجی بگیرم تا جایی که یادمه از هیچکدوم و سورس خوبی نداشت یا قدیمی بود
کتابخانه tesseract-ocr برای b4a موجود نیستش؟
اینو داخل اندروید استودیو فکر کنم اجرا کردم و کار میکرد به خوبی. افلاین هم هست
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.