vahid_d_0101 31 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلام ببخشید که این چند هفه من این قدر سوال مب پرسم تازه انجمن شما را پیدا کردم *tashvigh* ایا راهی داره که ImageView که از دیزاین اضافه کردیم را با کد نویسی الفاش را تغییر بدیم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ImageView1.Color = Colors.ARGB(0,0,0,0) اولی آلفاست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب عکس داخل ImageView هست این کار عکس را پاک میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگه برای background میخوای میتونی از panel استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه یه عکس دارم که میخوام با هر بار کلیک روش هی کم رنگ بشه تا ناپدید بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کسی نیست جواب بده ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد احمدی 70 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با اجازه آقا مصطفی Sub SetAlpha(Control As View, Alpha As Int) Dim r As Reflector r.Target = Control.Background r.RunMethod2("setAlpha", Alpha, "java.lang.int") End Sub SetAlpha(View,150) با هر بار کلیک از 150 کم کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vahid_d_0101 31
با سلام
ببخشید که این چند هفه من این قدر سوال مب پرسم تازه انجمن شما را پیدا کردم *tashvigh*
ایا راهی داره که ImageView که از دیزاین اضافه کردیم را با کد نویسی الفاش را تغییر بدیم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.