Mr.Kafiri 221 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۹ سلام من یه وب ویو ساختم که میخوام لینک های خارج از سایت باز نشه باید چیکار کنم؟؟ مثلا لینک سایت من www.answercenter.ir است.. من میخوام وقتی کاربر روی یک تبلیغی یا هر چیزی زد که وارد یک سایت دیگه میشه از بارگیری ان صفحه جلوگیری کند... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۹ در 14 ساعت قبل، MrPhone گفته است : سلام من یه وب ویو ساختم که میخوام لینک های خارج از سایت باز نشه باید چیکار کنم؟؟ مثلا لینک سایت من www.answercenter.ir است.. من میخوام وقتی کاربر روی یک تبلیغی یا هر چیزی زد که وارد یک سایت دیگه میشه از بارگیری ان صفحه جلوگیری کند... از طریق متد OverrideUrl میتونید لینک ورودی رو کنترل کنید. مثلا به شکل زیر. Sub WebView1_OverrideUrl (Url As String) As Boolean If (Url.EqualsIgnoreCase("https://answercenter.ir")) Then Return False Else ToastMessageShow( "امکان باز کردن این سایت وجود ندارد",False) Return True End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mr.Kafiri 221
سلام
من یه وب ویو ساختم که میخوام لینک های خارج از سایت باز نشه باید چیکار کنم؟؟
مثلا لینک سایت من www.answercenter.ir است.. من میخوام وقتی کاربر روی یک تبلیغی یا هر چیزی زد که وارد یک سایت دیگه میشه از بارگیری ان صفحه جلوگیری کند...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.