coco 1,746 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درود این اولین برنامه حرفه ای که من نوشتم. اگه میشه ببینید چطوره! اگه مشکلی داشت بهم بگین تا درستش کنم. البته زیر سیکل بگید (: چون هنوز بهش نرسیدم. ممنون راستی توی برنامه تمام کد های USSD البته فعلا غیر از رایتل رو گذاشتم. اصلاح شد عکس ها : خود پروژه: http://uploadboy.com/htvzahh3nbyx.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باید این موضوع رو در بخش [h=2]برنامــه هـای سـاختـه شـده توسـط شمــا[/h]میزاشتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یه توضیحی بروشوری چیزی نداره؟؟؟ عکساشم که باید 40 ثانیه صبر کنیم تا دان شه بعد ببینیم شرمنده دانلود نکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اصلاح شد. لطفا ادمین منتقل کن به بخش برنامه های کاربران. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ انتقال یافت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آقای شجاعی دادین به مارکتها؟ گرافیکو بهترش کن. درضمن اکتیویتیها رو فول بزن*hendoone* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درود گرافیک و رابط کاربری برنامه خیلی ضعیفه به نظر من ! در مورد Screen Shot از برنامه هم بهتر بود پیوست میکردید ! این عکس هایی که شما گذاشتید دو روز دیگه از سرور پاک میشن *like* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام بله به پارس هاب،کندو،ایران اپز و پلازا دادم تا حالا رو پارس هاب و کندو اومده ولی پلازا و ایران اپز هنوز نه بازار و مایکت هم قبول نکردن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.