mmf1500 6 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۹ سلام دوستان من می خوام مطالب یه سایت رو با گت المنت دریافت کنم و در مولتی پنل نمایش بدم مشکل من اینجاست که فقط آخرین آیتم رو توی آخرین پنل نشون میده و بقیه رو نمیاره دوستان لطفاً راهنمایی کنید سپاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mmf1500 6 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۹ در 10 ساعت قبل، Foruta_an گفته است : سلام مطالب رو داخل لیست بریزید بعد با حلقه محتوای لیست رو بریزید توی مولتی پنل ! نمیشه آخه چهار تا مطلب رو باهم می خواهم گت المنت کنم و داخل۱۰۰ تا آیتم مولتی پنل نمایش بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mmf1500 6 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۹ سلام و سپاس از همراهی و کمک دوستان https://www.yjc.ir/fa/pricecar/IranKhodro برای مثال من می خوام این صفحه رو گت المنت کنم به طوری که تصویر رو داخل ایمیج ویو نشون بدم و سه تا آیتم دیگر رو داخل لیبل مثال 1-نام خودرو2- قیمت کارخانه 3-قیمت بازار 4-تصویر خودرو حالا کامل راهنمایی کنید که چطوری می تونم این کار رو بکنم باز هم سپاس و تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mmf1500 6 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۹ Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. ' Private ListView1 As ListView Dim get As getElements Dim webE As WebViewExtras Dim WebV As WebView Private Label2 As Label Private Label1 As Label Private Panel1 As Panel Private ScrollView1 As ScrollView Dim s As Int = 3%y End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("sv") '******************************** get.WebView1=WebV get.WebViewExtras1=webE WebV.Initialize("WebV") WebV.LoadUrl("https://www.yjc.ir/fa/pricecar") webE.addJavascriptInterface(WebV,"B4A") webE.addWebChromeClient(WebV,"") ProgressDialogShow("لطفا صبر کنید") '******************************* '**************************************** End Sub Sub WebV_PageFinished (Url As String) ProgressDialogHide ' Dim i As Int For i = 0 To 100 get.getElementsbyclass_GetText("get_matn","good-name col-xs-36 col-sm-12",i) Dim p As Panel p.Initialize("p") ScrollView1.Panel.AddView(p,0,s,100%x,100%y) s=s+30.5%y p.LoadLayout("multipanel") Panel1.Color = Colors.RGB(Rnd(0,107),Rnd(0,107),Rnd(0,107)) ScrollView1.Panel.Height=s Next End Sub Sub get_matn (t As String) Label1.Text = t End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub این هم کد های من و این هم میشه نتیجه که فقط آیتم آخری رو میاره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mmf1500 6 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۹ دوستان درست شد ممنون مشکل اینجا بوده که من مولتی پنلرو در حقه میزاشتم که نباید میزاشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mmf1500 6
سلام دوستان من می خوام مطالب یه سایت رو با گت المنت دریافت کنم و در مولتی پنل نمایش بدم
مشکل من اینجاست که فقط آخرین آیتم رو توی آخرین پنل نشون میده و بقیه رو نمیاره
دوستان لطفاً راهنمایی کنید
سپاس
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.