zipzip84 2 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۹ سلام به همه دوستان من اولین اپ خودم را دارم می نویسم و برنامه نویس هم نیستم هدفم ایجاد یک اپ که کلیومتراژ طی شده در بازه زمانی مشخصی را بهم بده برای این کار می خوام از gps استفاده کنم فقط حالا همه چیز را کامل کردم اما سرویس برنامه که باید مثلا هر پنج ثانیه اجرا بشه به محض اینکه برنامه تو حالت پاوس هم قرار می گیره دیگه ران نمیشه اول اگه پیشنهادی دارید بدید لطفا دوم هم اینکه برای ایجاد یک سرویس پایدار که حتی اگه از برنامه خارج شد همچنان gps بزنه چه باید بکنم ؟ لطفا ساده توضیح بدین که منممتوجه بشم . تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۹ سلام وقت بخیر داخل انجمن برای پایدار بودن سرچ کنید مطالب زیادی هست برای سرویس پایدار باید دسترسی دستی داده شه داخل اندروید(دسترسی کارکردن در پس زمینه) که برای هواوی (تا اندروید 6)و سامسونگ به صورت زیر گرفتن دسترسی ولی داخل گوشی های دیگه مثل شیامی هواوی نسخه جدید باید دستی بگیرین (البته شاید کدی هم باشه که اگر دوستی داره بگه) AddPermission(android.permission.REQUEST_IGNORE_BATTERY_OPTIMIZATIONS)'منفیست Sub btnStartBatteryOptimizer_Click Try Dim huawei As MR_HuaweiPAPP If huawei.IsHuawei = True Then Log("Huawi") ' tools.tostsinfo(" در لیست نام برنامه " & Application.LabelName & " پیدا کنید و فعالش کنید " ) ' tools.tostsinfo(" در لیست نام برنامه " & Application.LabelName & " پیدا کنید و فعالش کنید." ) ' tools.tostsinfo(" در لیست نام برنامه " & Application.LabelName & " پیدا کنید و فعالش کنید." ) ' tools.tostsinfo(" در لیست نام برنامه " & Application.LabelName & " پیدا کنید و فعالش کنید." ) Dim huawei As MR_HuaweiPAPP huawei.GOTO_HuaweiSetting Else Try Dim p As Phone If p.SdkVersion >=23 Then Dim JavaObject1 As JavaObject JavaObject1.InitializeContext Dim Ignoring As Boolean=JavaObject1.RunMethod("isIgnoringBatteryOptimizations", Null) If Ignoring=False Then 'RuntimePermissions1.CheckAndRequest("android.permission.REQUEST_IGNORE_BATTERY_OPTIMIZATIONS") Dim JavaObject1 As JavaObject JavaObject1.InitializeContext JavaObject1.RunMethod("ShowPermissionDialog", Null) 'tools.tostsinfo("لطفا گزینه بله یا Yes را انتخاب کنید تا برنامه پایدار باشد...") ' tools.tostsinfo("لطفا گزینه بله یا Yes را انتخاب کنید تا برنامه پایدار باشد...") ' tools.tostsinfo("لطفا گزینه بله یا Yes را انتخاب کنید تا برنامه پایدار باشد...") Else Log("accsees trued") ' tools.tostsucess("این دسترسی فعال است...") End If Else Msgbox("این دسترسی در دستگاه شما احتمالا فعال است در صورتی که برنامه پایدار نبود از صفحه اصلی برنامه قسمت حل مشکلات به ما اعلام کنید.","توضیحات : ") End If Catch Log(LastException) End Try End If Sleep(1000) Catch ' tools.tosterore("مشکلی پیش آمد...") End Try End Sub #If JAVA import android.content.Context; import android.content.Intent; import android.os.PowerManager; import android.provider.Settings; import android.net.Uri; import anywheresoftware.b4a.BA; public boolean isIgnoringBatteryOptimizations(){ Context context=this; String packageName = context.getPackageName(); PowerManager pm = (PowerManager) context.getSystemService(Context.POWER_SERVICE); return pm.isIgnoringBatteryOptimizations(packageName); } public void ShowPermissionDialog(){ Intent intent = new Intent(); Context context=this; String packageName = context.getPackageName(); PowerManager pm = (PowerManager) context.getSystemService(Context.POWER_SERVICE); if (pm.isIgnoringBatteryOptimizations(packageName)){ BA.LogInfo("isIgnoringBatteryOptimizations TRUE"); intent.setAction(Settings.ACTION_IGNORE_BATTERY_OPTIMIZATION_SETTINGS); } else { BA.LogInfo("isIgnoringBatteryOptimizations FALSE"); intent.setAction(Settings.ACTION_REQUEST_IGNORE_BATTERY_OPTIMIZATIONS); intent.setData(Uri.parse("package:" + packageName)); } context.startActivity(intent); } #End If دریافت فایل Libraries.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zipzip84 2 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۹ تشکر مهندس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zipzip84 2 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۹ دوستان من هنوز نتونستم مشکل را حل کنم سرویسی که ساختم به نظر پایدار ه ، چرا ؟ چون توی حالت پاوس برای من که توی سرویس از gps استفاده می کنم هم علامت ارسال اطلاعات GPS بالای صفحه روشن ه و هم آیکون برنامه م را بالای صفحه توی حالت پاوس برنامه م داره نشون میده بگم که از نظر آقای ایزدی در این پست استفاده کردم : مشکل چیه حالا : توی حالت RESUME برنامه خیلی خوب کاری می کنه و اطلاعات جی پی اس رو در بانک ذخیره می کنه اما وقتی توی حالت PAUSE میره برنامه ، با اینکه علامت جی پی اس بالای صفحه فعال ه و همون کدی که توی RESUME هست توی PSUSE هم کپی کردم اما اطلاعات رو نمی فرسته به بانک اگه لازم ه بگید چیزی رو که نوشتم بذارم اگه نه ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
zipzip84 2
سلام به همه دوستان
من اولین اپ خودم را دارم می نویسم و برنامه نویس هم نیستم
هدفم ایجاد یک اپ که کلیومتراژ طی شده در بازه زمانی مشخصی را بهم بده
برای این کار می خوام از gps استفاده کنم فقط
حالا همه چیز را کامل کردم اما سرویس برنامه که باید مثلا هر پنج ثانیه اجرا بشه به محض اینکه برنامه تو حالت پاوس هم قرار می گیره دیگه ران نمیشه
اول اگه پیشنهادی دارید بدید لطفا
دوم هم اینکه برای ایجاد یک سرویس پایدار که حتی اگه از برنامه خارج شد همچنان gps بزنه چه باید بکنم ؟ لطفا ساده توضیح بدین که منممتوجه بشم . تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.