tarf 1 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۹ با سلام من می خواهم موقعیت های جغرافیایی رو که از api میگیرم توی دیتابیس آفلاین ذخیره کنم منتها توی دیتابیس جداول رو که ساختم نوع فیلد رو نمیشه روی حالت Double گذاشت باید چی کارکنم؟ برای مدیریت پایگاه دادم از navicat استفاده می کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
tarf 1 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۹ در در 17 فروردین 1399 در 14:33، مجید آرتا گفته است : سلام بنده از افزونه Sqlite Manager مربوط به فایرفاکس استفاده می کنم و نوع داده ای Double موجود هستش. نهایتا اگر نبود، نوع داده ای رو روی Real بزارید. سلام این نرم افزار رو خیلی دنبالش گشتم پیدا نکردم فایرفاکس هم که نصب می کنم کلا یک چیزه دیگه است این نیست میشه لینک دانلود و یا فایل نصبیشو ضمیمه کنی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۹ در 13 ساعت قبل، tarf گفته است : سلام این نرم افزار رو خیلی دنبالش گشتم پیدا نکردم فایرفاکس هم که نصب می کنم کلا یک چیزه دیگه است این نیست میشه لینک دانلود و یا فایل نصبیشو ضمیمه کنی ممنون سلام https://addons.thunderbird.net/en-us/firefox/addon/sqlite-manager/?src=cb-dl-users لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
tarf 1 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۹ در 5 ساعت قبل، مجید آرتا گفته است : سلام https://addons.thunderbird.net/en-us/firefox/addon/sqlite-manager/?src=cb-dl-users ممنون فقط این افزونه یک بدی داره که روی فایرفاکس 57 به بعد غیر قابل استفاده است من مجبور شدم فایرفاکس 56 رو نصب کنم که بتونم اجراش کنم ای کاش با آپدیت جدید فایرفاکس می خوند دوستان اگه نیاز داشتن می تونند فایرفاکس 56 رو از اینجا بگیرن (هر نسخه ای خواستین فقط کافیه 56 رو تغییر بدین) https://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/56.0/ به هر حال تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۹ سلام بنده از افزونه Sqlite Manager مربوط به فایرفاکس استفاده می کنم و نوع داده ای Double موجود هستش. نهایتا اگر نبود، نوع داده ای رو روی Real بزارید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
tarf 1 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۹ خوب به صورت real بزارم بعدش به این صورت توی برنامه فراخوانی کنم مشکلی نداره؟ cur1.GetDouble لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۹ تست کن برادر اگه خطا داشت اطلاع بده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
tarf 1
با سلام
من می خواهم موقعیت های جغرافیایی رو که از api میگیرم توی دیتابیس آفلاین ذخیره کنم منتها توی دیتابیس جداول رو که ساختم نوع فیلد رو نمیشه روی حالت Double گذاشت
باید چی کارکنم؟ برای مدیریت پایگاه دادم از navicat استفاده می کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.